äckeldaaaaag

äckelångest, äckelnätter, äckelöstergötland, äckelskolan, äckelpengar, äckeläckelvidersvin.

Syntetdreads

Tänkte börja slänga i lite syntetsdreads för ett bra pris framöver.
Är ni intresserade så är det bara att ni skriver till mig på facebook.
@ Hakan Blomberg.






Här är bilderna på mitt verk, har satt i ett ex antal gånger på denna bruden!

Eyy.

Norrköping - uteliv !

Testade på utelivet i Norrköping igår. Empan fick testa på ringa 112, ja fick testa på att dansa sönder mitt knä, Empan ägde ut alla på kareoke, dansadansa, slösa pengar. Jaa.. Det var väl lite så det gick till helt enkelt. Vakna upp på jävla trägolv med ett litet jävla överkast. Bestämde mig då för att trycka ner mig i Empans säng & vaknade senare av att pizza hade beställts. Åt pizza tills ja låg på golvet & ville spyy! Bila till rimmet, hitta skön parkbänk. Sov lite, sen åkte ja med tåget hem. Packar aset, imorgon drar jag. Kör på lite mindre städer & ska besöka Eksjö stadsfest. Blir awesome!



panic! at the disco, gahhhhhhhhhh.

Tillbaka i rutinerna!

Krävdes inte många nätter för att bli sömnlös hemma! Men det är ganska chill.
24 augusti, ohhhshit, holy fuck så tiden går foort. Dom senaste fem månaderna.. Oj hela fem!
Dom har i alla fall varit helt fantastiska. Jag har träffat awesome människaor!
Har övervunnit min rädsla för huvudstaden, vilket har gett en utbredd på mitt resande. Min väska & jag har blivit tajtare än någonsin, och ja kan snart kalla mig proffs på att resa runt! Jag har fyllt 18 år, fast shit så det suger. Man typ bara ränner runt på krogen & blir salongsberusad på dyra drinkar. Köper fett med cigg & får massa brev hem. Inga kärleksbrev, nejni icke det. Förra veckan fyllde ja i militär, lumpen, yeh whatevaa intyg iaf! Fett & bli soldat. Klockan är snart halv 4, äter mig tjock på choklad. Imorgon får ja ta en bussresa till Norrköping, Linköping eller något. Yey!



........

jag ville inte bli beroende, men ja svär att utan dig hade ja ramlat, legat i leran & ruttnat.

give me a call

Hej hej bloggen, känn dig bortglömd!

Kom just hem från folkracen.. Träffat min fina Evalill, bästa jävla Evalill!
Helgen har varit awesome, bara tagit det lungt, druckit massa öl, varit med grymt sällis & bara glidit! Imorgon är det måndag, skola för dom flesta. Men ja, jag är ledig hela veckan. Vilket betyder hejhej tåget nu åker vi en sväng någonstans! Meeen först ska jag proppa magen med grillat & öl & faktiskt njuta av att min sommar inte är slut!



Evelina Hjelte!

Nattjobb!

Chillar på jobbet, barnvakt åt sovande kid! Evelina är inne i duschen & jag lyssnar musik. Jesper kommer hit senare & är lite social och lämnar my money, moha! Imorgon är det äntligen fredag, ja ska upp till Linköping & möta upp lite bättre sällskap. Sen blir det och dra på nollningen, kanske dra en bääärs! Just nu finns det inte så mycket och skriva om. Jag liksom försöker att dra mig in i svenssonlivet som mamma vill jag ska leva i. Ja, jag var i skolan! Tjugo minuter sen drog jag, de sög! Kommer jobba hemma hela året, hell yeah. Körskolan, suttit med samma fas i hundra år. Orkar inte! Ja sen är det ju allt annat. Sova i tid, göra det, gör det. Inte resa, bo här, gör så. Mm, yeah fuck ja måste bort! Trevligt att Evelina är här i alla fall, länge sen, såhär sjukt länge sen. Typ "åh så gjorde vi det i och det och det" Och var var jag då? Booorta. Öhh, övertrött hejdå!



jag tar den i hemlighet

De går bra nu!

Busskortet spärrat, mobilen trasig, flera mil hemifrån. Japp, det var det natten bjöd på, så efter att ha fjäskat för att få åka med gratis, låna mobiltelefoner hela natten så ångrar jag att jag bara inte visa tuttarna istället, hade varit så mycket enklare! Men, ja kom hem. Hem & letade reda på ny telefon, hem & ställde klockan för att gå till skolan, hem & bröt ihop på att vara ensam. Klockan ringde, istället vart det sjukan & där fick ja ut lite morre! Nu blir det sömn kan ja lova! Skööönt! Det är onsdag, imorgon torsdag & sen är det fredag. Jag älskar fredag, fredag kommer bjuda på bra sällskap! Ska kanske hänga på RixFm med alla fjooortisar, eller så ska jag plugga matte. Hmm, vilket som är värst vet ja inte, men det blir nog awesome ändå! :) För övrigt så är jag så jävla sugen på att börja jobba. Flytta, försvinna. Lämna alla & inte komma tillbaka för ens dom ber på sina bara knän. Alla har vi mål, mitt är och komma bort!



dödsdömd

"Din biljett är beställd"

Då var det dags, klockan halv nio ska jag placera min kropp tillsammans med massa människor på en buss hem.  Säkerligen är det folk som mig, som faktiskt inte vill sitta på den där bussen. Men, som gör det ändå. Det stör mig, stör mig att stå där & vänta på att dörrarna ska öppnas så man kan gå & sätta sig på sin plats. Man ser liksom så många ledsna ansikten där, alla kramas, pussas & viskar att dom älskar varandra. Men, man kan väl inte se det så. Tänka på alla dom där människorna som istället ska möta upp sin älskade när bussen nått sitt mål. Klockan kvart i ett är jag hemma, då blir det att dra hem, försöka hitta några rena kläder så att man kan gå till skolan. Fan, skolan... Det var en antal jävla månader sen man satte sina fötter i den byggnaden. Men, ja går nu in i dörrarna för att göra mitt sista år i skolan. Shit, det är helt sjukt. Trodde nog aldrig själv att det året skulle komma på något sätt!

Rätt skönt att man fick sova lite längre idag, igår vaknade jag nämligen av att två killar ringde på, och när jag inte öppnade så försökte dom slita sönder dörren. Fan så bra det känndes att vara ensam hemma i någon annans lägenhet just då, haha!


saknar dom här goingarna

Jag vill så gärna förneka.

Jag försvinner mer för varje dag.

Då var det idag, idag som skolan & allvaret började igen. Jag tillbringar den instängd i en lägenhet i Stockholm. Vill inte dra, slå huvudet i väggen & bara dö. Jag ruttnar inte vid datorn längre, och det är därför jag inte skriver mera. Min dator är slut på text. Kom just på att jag inte har gjort ett endaste jävla skit i sommar. Ändå, så har den varit grym. Vet inte hur många nya människor jag har träffat som jag verkligen, verkligen tycker om. Jag har även insett att livet är så mycket mer än att växa upp i min barndomsstad & göra så som alla andra gör. Jag vet inte varför, men luften känns mycket tunnare där hemma. Jag titta just kontoudrag, än har jag inte tömt kontot så ja tar mina sista pengar & åker hem imorgon ändå. Hem & ta tag i livet, skolan, alla brev hemma, mitt så kallade liv.



.


Fjollträsk!

"dom sa, far aldrig till Stockholm. du blir aldrig med densamma... För ett par blåa ögon for jag"

Hemma igen, min säng är bäddad.. Rena kläder ligger snyggt vikta överallt. Jag har slängt min sunkiga väska på golvet, och mitt sunkiga ja i sängen. Min plångbok ligger & skriker efter pengar, ja har tömt den, tömt kontot. Fast, den gör mig ändå lycklig på något sätt. Jag ligger liksom och skrattar åt den "va tom du, de var värt det". Så, ja försvann åter igen, Stockholm stora jävla Stockholm. Fyllde år, 18 år.. Ja är vuxen sa mamma till mig, lite retande i rösten. Jag måste jobba, gå i skolan, jag måste ta körkort. Ja kommer få massa jävla brev hem. Inga kärleksbrev inte, nej ja kommer få massa brev med långa ord & menningar. Meeeeen, ja får gå på krogen, skrika & slåss utan att dom måste ringa mamma, HAA! I alla fall, landade i Stockholm i måndags.. Hade fet jävla ölkärra med mig, full med öl.. ÖL! Landade som vanligt i den stora trappan på t-centralen, väntade på leendet, eheh! Veckan har bjudit på så jävla mycket så jag vill bara skirka, göra ett sjukt videoinlägg! Liksom klättra på väggarna, ha statister som kan bygga upp varenda liten scen som jag har varit med om. Skrika "åhh han bara gjorde så, och ja bara gjorde så, sen vi bara, och det var så kul, och vi skratta, så viii skratta!!!" Men, ja skriver istället... Kom dit, sov liten etta i slussen med bra bättre, ahh bäst sällskap. Harry kom nästa dag, träffa Harrys pappa. Fylla år, köpa så jävla mycket man bara kan... Åh cigg, åh dricka, åhh, ja är 18!! Seeen, öl hela veckan, mer och mer bra sällskap. Hamna i ettan i slussen hela veckan, bara för alla är så jävla bäst där! Leva, leva lite till. Dricka öl på ballen, de är det ändå vi gör liksom! Gahh underbart.. okej,,, ni fattar inget. En dag, så ska jag börja blogga igen. Skolan börjar ju snart. Borde köra, ja vet att ja är bra, HAHA eller ni gillar det.. ! sfhjgslhfg Övertrött bajs, tar en öl, jobba imorgon hejdå!

äckelbildjävlainlägg. ehe.. bilder kommer inatt :)




"heej är det du som har en stor blogg eller"

Nu känner jag mig såhär jättedålig som inte bloggar längre, som inte orkade engagera mig för att ha mina läsare kvar. I förrgår kom det fram en brud i Stockholm och frågade mig om jag möjligtvis inte drev en stor blogg. Jag svarade bara att nej, jag har en liten gayblogg bara som heter utanochinnan. "ahmen det är ju den jag menar, åh jag tyckte jag kände igen dig". Haha, ganska kul att folk känner igen en härifrån ändå.

För övrigt, gosccchhh så jävla underbart allt är! Jag är i huvudstaden och glider omkring som en galning! Igår, skulle gå ut & supa ner mig, skulle sova polare. Jodå, ingen polare mötte upp mig & jag hamnade på en balle vid slussen. Nu har jag i alla fall samlat ihop alla mina väskor som varit utsprida i hela stan, gutt! :) jooodååååsååååaaattteeeee HEPÅRE!

åhhkej!

Tid!

Vad är det egentligen? Något som jag inte hinner med i alla fall.
Hängde i Kalmar, åkte hem, åkte till Öland, hem igen, Linköping, Kisa, Tranås efter det, hem & packa om och igår anledde jag till Stockholm. Åt ute, njöt av det fina vädret & mitt fina sällskap. Sov mitt i smeten. Snart ska jag ut på gatorna och försöka leta upp kompis! Harry, ja hon kommer hit. Harry & jag ska dricka öl, vi ska fucka runt & ja ska fylla år. Ja, imorgon är det min dag ta mig fan! Och jag ska fira den hela veckan i huvudstaden. Det är jag värld! Pengarna ska flyga & jag ska släpas hem i trasiga kläder!



RSS 2.0