för er som än är kvar!

Fattar fan inte vad ni läsare gör kvar, men det är gulligt av er!

Kom fram en lärare idag och tyckte jag skulle uppdatera, och det kan jag ju lika väl göra när jag ändå inte har något bättre för mig.. ( eller inget som är vettigt i min skalle! )

Har "flyttat hem" till mamma... Eller, har helt enkelt inte beställt några längre resor på kanske två veckor nu. Var iväg nu i helgen till Småland, känslan av väskan på ryggen och att stiga på tåg efter tåg fick mig att må... Fick mig att... Ja kände helt enkelt bara att det hela var så jävla skönt! Livet är underbart, även fast ja bara vill slå grytlocket i huvudet ibland! Att bo hemma är inte min grej, att sova i samma säng, använda sig av rutiner och vara själv är bara galet! Jag trivs så jävla bra hemma, men nätterna blir för långa för att sitta instängd här själv... Klippa tånaglarna, plocka ögonbryn, borsta håret, tova håret, borsta det igen och se lite film, äta mig tjock och såna grejer är det mina nätter gå ut på. Glo i taket är fortfarande min största tidsfördriv!

Dagarna går ut på att bara flumma runt, men samtidigt göra något vettigt av livet!
Fick för mig om att efter jul så ska jag liksom *poff* försvinna... Lyckas ja, förmodligen inte!
Kom på idén om att göra klart skolan innan jul... Kommer förmodligen inte hinna till studenten, men man ska ju ha så höga mål som möjligt... Så jafan, nu är det ett mål!

"sätter du ett mål i dit liv så når du oftast det" Tack mamma!

Shiiiit, så länge sen det var ja skrev... Skriver, suddar, skriver, suddar.. Yeah, get it!
Har gått och blivit såhär löjligt kär, haha ja shit ja..... herreguddd
Insett att Evelina är den bästa som någonsin funnits, Eveliiiiina älskade vänn!
Insett någonstans att skolan är viktig... "får ja någon gång för mig att dela mitt liv med dig vill ja att du ska ha en utbildning" Där slog det till i huvudet och ja bestämde mig för att till varje pris ta studenten! Körkort med, innan jul.. Allt innan jul! Kommer inte ens hinna med jul!

Har blivit mörkhårig, ännu mer fuckad i huvudet och nu måååååste ja dra och jobba!



utan tågen är ja inget

Imorgon lämnar ja det mesta, ja tar en platta öl och åker till Stockholm.

Borde Homosexuella Få Adoptera

Mycket har hänt, mycket händer. Jag har inte tid och skriva en enda rad, och jag har tappat alla mina läsare. Men, ändå så är det några som tappert tittar in här varje dag och väntar på mina inlägg. Jag reser runt, ja slösar pengar och jobbar sen ihop nya. Jag kan omöjligt säga vilken dag det är utan att titta i en kalender och snart kan jag inte klockan längre. Men fy så jag lever ändå, så sluta oroa er!

Såååå, borde ni homoooos få adoptera?

Homosexuellas rätt till adoption.

När jag började söka på google om en stor fråga i dagen samhälle ”rätten för homosexuella att adoptera” så möttes jag av hundratusentals olika resonemang. Det första jag får upp är en sida med överskriften ”fråga pastorn”. Där börjar texten med att alla är guds barn, gud älskar alla & tycker att alla människor är unika. Längre ner i texten så står det att homosexuella människor ger honom obehagliga känslor. Att ge ett homosexuellt par rätten till att adoptera är i hans ögon rent ut sagt en katastrof. När jag går längre ner på sidan och tittar alla kommentarer som skrivits in så hittar jag en kommentar som jag måste läsa om minst 20 gånger för att faktiskt inse att jag har läst rätt. Här skriver en person att hon inte tycker att homopar ska få adoptera. För om tex ett lesbiskt par skaffar ett barn, älskar barnet, ger det en underbar uppväxt & skapar en bra människa av barnet så har dom inte gett rätten till det att ha en pappa. Hur bra mammorna än är så kan inte dom ersätta en pappa. Och det spelar ingen roll om det är världens bästa pappa eller helt enkelt en nerknarkad kille som inte bryr sig. Dom ska ändå ha chansen till knarkaren då. Jag möts av vuxnas människors tankar om att barnen har rätt till en mamma och pappa, dom skriver att barnen har rätt till lycka & en bra uppväxt. Jag hitta då en sida med statistik siffror om hur barn har det i hemmen. Jag möts av sjuka siffror om hur många föräldrar som har egen vårdnad, hur många barn som möts av våld eller liknande i hemmen. Ändå så kallar vissa dom lyckliga för att dom har fått chansen till mamma & papppa. Jag försöker inte säga att ett homosexuellt par aldrig skulle utsätta sina barn för våld. Men med tanke på hur få som har fått adoptera i Sverige, och dom höga siffrorna i dagens samhälle så kan man börja undra hur folk resonerar. Frågan är vad du själv skulle välja till dina egna barn om du dog. Att ditt barn kommer till ett hem & möts av två mammor eller pappor som kommer älska barnet mer än allt, göra allt för att få dom till bra människor. Eller om du vill att dina barn kommer till ett hem där kanske mamman hellre väljer spritflaskan än barnet, där pappan kanske aldrig har tid att ens säga hej i dörren innan han ska iväg till nästa jobb. Jag försöker inte påstå att det är så i alla hem, verkligen verkligen inte! Det finns hur många underbara mammor och pappor som bor tillsammans och gör sina barn till bra människor och älskar dom. Men, spelar det egentligen roll vilket kön det är som uppfostrar barnen om det visar sig att dom blir bra människor? Jag försöker inte kränka hetrosexuella par för fem öre. Meeeeen! Jag försöker å andra sidan inte kränka homosexuella par heller.

 

 

peace, hejhej, gå hem.



RSS 2.0