rullar fram!

Dagarna bara rullar på, jag har fan planer för veckor framöver. Ja ska träffa massa folk här och där, hinna handla massa i Norrköping, jag ska packa till Semesterracet och träffa lite bättre! Vet i fan hur jag ska få ihop mina dagar, men det är ett senare problem :) Matilda kom hit igår iaf, vi har ju haft över tio år uppehåll i våran vänskap, men det känns bara som allt är som vanligt, haha! Igår drog vi ut till ett badställe och bada, drack lite gott & så. Sluta med att vi elda allt som fanns och snacka söder :) Sen hem, fyllekäk och prata skit! Ikväll blir det folkrace ( usch känner att jag inte orkar skiva ) fuckoff lite sådär liksom

hard wooooork!

Jobba röven av mig i två dagar, fick jobb hela veckan! Men icke, ändrade planer.. Vissa saker är bara viktigare än pengar & jobb, så jag slängde mig på bussen och drog hem. Fick inte ens med mina grejer hem. Evelina kom hit, älskade Evelina! Kvällen sluta med bärts. Vi hittade även Jesper när vi var ute och traskade runt, & framåt natten begav vi oss hem till mig för att dra lite kyllekäk. Sluta med mat i hela mitt rum, och tillsist låg vi alla tre upp och ner i min säng och lyssna på musik & prata om allt. Det var mysigt, kände ändå på något sätt att livet är ganska fint, även om vi bara prata om massa skit! Jesper drog hem, och sen låg jag och Evelina och snacka yttligare någon timma. Somna, sen vart det telefonsamtal! Jag hatar Peace And Love, jag hatar det så jävla hårt! Jävla horfestival som snor alla fina människor och lämnar mig här. Thanks sdjgfkldfjglös!


just saying!


Ikväll vill jag inte befinna mig här.
Jag vill bara höra "kan du inte hålla om mig".
Ingen vet att jag vet hur du ser ut i inga kläder!

Ikväll saknar ja till & med en så liten sak som att vakna mitt i natten av att du äter chips & dricker cola!
Saknar dit tuggande när du somnar. Till & med bara höra dig säga godnatt. *; ! *:

everytime you whisper!


Idag är en bra dag! På något sätt så är det faktiskt det. Jag har tillbringat hela, och då menar jag hela min dag i telefonen. Tack alla finisar för era värmande samtal, ni vet själva hur mycket det betyder! Jag skulle åkt till jobbet ikväll, men jag tackade nej. Istället så har jag satt mig i min soffa, tagit på mig feta hörlurar & låter musiken ta över det mesta. Jag ser att folk som går förbi står och pratar med mig, men dom har nog insett att jag inte hör vad dom säger. Och jag orkar inte lyssna heller. Jag har försökt att läsa körkortsboken idag. Jag la mig på gräsmattan med lite musik och en öl. Det gick inte så bra. jag tror jag lyckades tyda två ord när jag bläddrade runt. Det intresserade mig inte alls faktiskt. Istället gick jag in och satte mig och svor åter igen en timma på datorn, på internetet. Tills jag kom fram till att min bror satt och laddade ner serier. Så nu har jag bett om ursäkt till datorn. Förlåttt för fan! Jobb imorgon, jobba röven av mig! Jobba bort alla tankar om att alla sitter på pnl och dricker öl. Glömma alla tankar om att alla har det så jävla bra. Medans jag förmodligen kommer sitta i en traktor och sjunga falskt och dricka kaffe. Det är nog ändå skönt, jag vill inte vara hemma. Även fast jag trivs så sjukt bra med mamma och alla som bor här hemma så är det något när dörren stängs på natten. Det känns praktiskt taget som att jag ska gå av. Så ikväll är det skönt att jag har bytt rum. Jag har en envis fluga som sällskap. Och jag kan inte sluta skatta när jag tänker på att flugan är precis som dig! Jävligt jobbig & irriterande. Men efter att jag har vifftat bort den 711 gånger så ger jag helt enkelt upp. Skillnaden är bara den att du har till & ifrån kommit tillbaka i hela mitt liv. Och jag orkar inte ens lyfta handen för att viffta bort dig. Utan låter dig bara sitta och äta på mig som om att jag vore en gammal jävla bajshög! Tack, tack för den hörrö! Jag antar nog att ingen fattar det här inlägget, det gör inte jag heller. Jag bara skriver, låtsas som att jag sitter och pratar med någon jävla idiot. Men, det är ju bara jag här!



sämst!


"du har verkligen inspirerat mig med allt du har skrivit"



Okej, idag känner jag mig ganska så sämst på alla sätt & vis! Kanske mest för att jag är bakis & jävligt förbannad. Att jag lyckades hamna på en fest med en homofob igår satte sina spår, sina diskussioner & en jävla massa bråk. Jag kände inte en jävel på festen, & när killen började dra upp massa skämt om något gaypar på hans jobb så frågade jag han bara snällt om han hade något emot bögar. Han typ titta bara ner på mig och bara "ja fy fan det är ju så jävla vidrigt, blablahh"! Så där startade jag upp en jävla konversation mitt i allt, och den stackars killen vart så nervös och sur på mig så han spillde ut hela sin grogg över sig. Jag fråga då snällt om han tyckte det var jobbigt och fick som svar "ah men det är ju dit fel det här, bara för du börja tjaffsa" & pekade på sina nerkladdade kläder. Sen var nog där snacket slutade. Sen att han senare på kvällen helt plötsligt vräker ut sig att "ja med lesbiska, dom accepterar jag inte heller, och bögar nej fy" När jag bad om en förklaring om varför han tyckte så, och jag inte fick någon. Det var nog då det var droppen för mig..... För övrigt, grym midsommar! Träffa Matilda, efter såhär tio år! Och, fan hon var sig lik, det är helt sjukt! Kommer verkligen ihåg henne som den där goa och spralliga tjejen, och det var ju minst sagt det hon var igår! Tumme upp för kvällen, och nu ser jag verkligen fram emot och träffa henne mera :) Men.. Tillbaka till att jag känner mig dålig. Fick höra att jag hade inspirerat en tjej med min blogg så himla mycket för några dagar sen. Vi snackade hela natten. Jag var med när hon i telefonen frågade hennes föräldrar om dom visste att hon var bisexuell. Det var en sjuk konversation jag fick lyssna på och det får mig och tänka till. Att, vissa har faktiskt till & med föräldrar som inte accepterar en för att vara lagd åt ett annat håll. Det sårar, jag tycker inte det är okej på något vis!




!

Nu drar Hakan, hepåer!

-

Tre månader sen jag klev av tåget, just saying!

bärs som bärs!

Igår så drog jag hem till Ida, en tjej som kör folkrace. Vi funderar på att bo tillsammans under festivalveckan som är vidrigt nära. Men, vi tyckte nog det var bäst och ses innan, så man inte gick varandra på nerverna efter 5 minuter. Så, jag drog till henne igårkväll! Vart och dricka bärs, snacka skit och lyssna musik! Tillsist bestämde vi oss för att köra ett midsommardopp, så vi stack och låna en cykel & sen ut till badsten. Riktigt skönt i vattnet, trodde jag inte! Sen vart det hem till Ida, fyllekäk sen var klockan redan snart två. Så då drog jag hem! :)

inte min dag

ställer sängen iför dörren & låter ingen komma in, någonstans!

Midsommarplaner!


Åh något stort på gång, för det är kö från gatan upp till hallen!

Nu är det såhär, jag har hittat en brud på fejjan! ( allt händer på facebook ) !
Vi har inte träffats på över tio år, men hon har lyckats tjata med mig på midsommarfirande..
Ja, jag tackar ju inte nej i första hand! Så klockan ett imorgon ska jag sätta mig på tåget, hämtas utav Matilda då & sen vet i fan vart vi ska, vad vi ska göra, vem som kommer vara där men.. Jag ska vara där i alla fall, det är en sak som är säker. Det kommer nog bli bra! Matilda ringer & är pepp, har högtalare på & är exakt lika dan som för tio år sen. Det är läskigt, för hon är ju stor? Hörde rykten om jordgubbstårta, så det kommer bli en bra midsommar! Ja packar min väska med öl, öl, öl och lite sprit. Det känns som att de kommer bli bra.




Tumme upp! ball

du är välkommen in!

Lisa, är du kär?

Nu är jag hemma, hemma i min säng, i mitt rum!
Kvällen har spenderas med öl & inlines, telefonprat & diskussioner!
Ikväll är en sån här kväll, när jag tänker på våningsängar. På den där sängen högst upp, som aldrig kom till användning. På när jag tog handen i min & liksom visste att om jag inte gjorde det så skulle jag ångra mig. Så, ibland undrar jag om jag är kär. Jag antar att ikväll, ikväll är jag bara en lycklig 93a med stora bröst!


brändtutte,com

hejdå Stockholm.

Nu sitter man på bussen, den här jävla resan hem. Jag hatar den och ångrar nu att jag inte limma fast mina fötter på t-centralen. Att jag inte körde huvudet i väggen & spräckte upp hela jävla huvudet bara för att få ett rum här på sjukhuset. Att jag inte helt enkelt gick av bussen. Men, man måste ju hem och mellanlanda, och jag ska hem för att sova några timmar, packa om och sen åka och jobba! Ska jobba 2 dagar, hem igen och packa & sen väntar förhoppningsvis ett tåg på mig bort igen! Hade nog hoppats att tåget fick till Stockholm (fan jag som hata den här staden). Men, det blir Kalmar, vart fan det nu är? Småland, ölandsbron och sånt skit har jag hört! Ska tydligen tillbringa midsommar på Öland, men Harry! En mongobrud som heter samma sak som Harry Potters bästa tjej kompis. Hermonie, fast, hon utalas inte så, och jag vet i fan. Så, hon gick heta Harry! Awesome! :)

Nu hitta jag 370 kronor, fuckers!

tidsdriv!

Tidsfördriv!
Tio frågor om dig själv
Namn? – Lisa Britta, coolchey!
När fyller du år? – 3 augusti!
Några piercingar? – Naveln och Septum :)
Vad har du på dig just nu? – Jeans & thisa!
Vilken årstid är bäst? – Sommaren, ibland vintern ;)
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? – Vaknar upp breve någon awesome människa!
Vad tycker du mest om hos dig själv? – Att jag står för den jag är och vad jag säger!
Vad är du bra på? – Prata! haha.
Vem älskar du mest på denna jord? – Människor, tyvärr!
Sover du hellre själv än med någon? – Inte själv, nejnej!


Tio frågor om dina vänner
Vem vet allt om dig? – Line & Evelina vet mest.
Vem är den roligaste av dina vänner? – Line :)
Vem är snyggast av dina vänner? – Evelina ;*
Vem är mest partyprisse? – Ellen :)
Vem är den du helst har filmkväll med? – Någon men humor ;)
Vem av dina vänner är mest ”evil”? – Allihoppa :)
Vem har du mest minnen med? – Evelina!
Vem har du känt allra längst? - Klara :)
Vem sjunger bäst? - Line :)
Vem saknar du just nu? – En snyggsak!

Tio frågor om din familj
Vem står dig närmast? – Mamma
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? – Nej!
Vem är farligast i din familj? – Vet i fan, alla!
Vem ser roligast ut i din familj? – Mamma, haha :)
Vem är coolast? - Jag, givetvis?
Har ni något husdjur? – Nejdu!
Vem har du mest gemensamt med? – Ingen, mamma kanske.
Vem står för underhållningen? – Det gör nog alla!
Vem sover du oftast med? – Ingen :)
Roligaste kvällen med familjen? – Finns många :)

Tio frågor om igår
Vad gjorde du? – Vaknade 14:30, köpte fett med godis och titta film med lite bättre!
Var du ledsen igår? – Nej
Var du glad igår? – Ja!
Gjorde du något bra igår? – Umgicks med bättre
Gjorde du något dåligt igår? – Nae
Vad åt du igår? – Pasta och någon baconröra!
Duschade du igår? – Duschar inte?
Vad händer idag? – Åka hem från Stockholm, fuck!
Var du i skolan idag? - Nejni!


Kärlek
Är du kär just nu? – Kär... Det finns en, mycket speciell!
Har du kysst någon idag? – Japp
När kysste du någon senast? – typ tjugo minuter sen.
Har du ett förhållande? – Nepp
Har du snott en kompis pojk-/flickvän? – Hela tiden, träffas du ja & flickvännen?
Är du romantisk? – Om bärs och en folkracetävling är romantiskt så hell yeah!
Har du gråtit framför någon du tyckt om? – Yes
Vad hette din första pojk-/flickvän? – Första seriösa var väl Amanda.
Hur länge höll det? - Vi träffades i typ 2-3 månader.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? – Yes
Singel eller förhållande? – Förhållande!
Har du varit tillsammans med två samtidigt? – Klart?
Vem sov du senast bredvid? – Lite bättre!
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? – Förut i guess?

Annat onödigt
Vilket är ditt favoritband? – Volbeat får äran!
Gillar du punk? – Punk är nice, så jävla orent med ändå clean!
Vad lyssnar du på nu? – Just i denna sekund? Judas med Lady Gaga!
Utövar du någon sport? - Folkrace
Vilka/vilken sport har du gått på?- Karate, och alla dom där bollsporterna som är läskiga!
Vem ringde dig senast?- Mamma!
Vem ringde du senast? – Mamma!
Vem smsade du med senast? – z

stockholm bejbi!

Fastnat i Stockholm, men inatt är jag hemma. Hemma för att lämna min väska, packa en ny och åka och jobba! Ska jobba på en gård, jag ska bli bonde. Åka traktor & köra hö hela dagarna och ha det allmänt bra! Ska låtsas att jag har det dubbelt så bra som alla jävlar som ska på Peace And Love och ha det sådär äckligt jävla kul (fast, inte kuligare än att köra hö givetvis!) Iof skulle jag kunna stanna här i typ hela mitt liv, för jag vill fan inte sätta mig på den där jävla bussen ikväll! Jag kan lika gärna bygga en koja av papperskartonger här nere på gatan och leva lyxlivet! Men, det är ju viktigt med pengar säger dom! Och, det kan jag ju inte annat än att hålla med om! Allt, jag menar allt handlar om pengar! Har du pengar, är du lycklig! Lite så är det ju med, det skrämmer mig! Det får mig och vilja bli en jävla robot och bara jobba, koppla bort alla människor och bara fylla upp kontot. Fast, va fan skulle jag med pengarna till då? Blablabla, heddå!


-

stockholm baby!

vi vet egentligen inget alls


Det sårar mig faktiskt än idag
att se dom där personerna gå
omkring på våra gator, att se dom,
se folk peka på dom. Det är egentligen
ingen som vet, vad jag vet om dom.


Nu är det inte många timmar kvar tills jag slutar. Ikväll får jag pengarna, och biljetten är redan beställd! Klockan halv elva slutar jag, då ska jag hem och packa och sen klockan fem på morgonen är det dags att gå ner till stationen här i Kisa! Sen ska jag bort, bort från dom här jävla gatorna! Även fast det har varit grymma dagar här, med massa fint besök så ska det bli skönt att komma iväg. Känna att man faktiskt gör något. Typ som en gammal lärare sa till mig här om dagen "men hallå, tycker ni inte det är jobbigt med gymnasium? Ni behöver ju inte gå, och det finns ju så mycket och se där ute?" Det fick mig att inse att så som jag tar skolan i andra hand faktiskt inte är så fel. Jag orkar liksom inte leva för och göra min framtid bättre hela jävla tiden.. Tillsist sitter man väl där då 90 år, och visst man kanske har en jävla massa pengar och blabla. Och vipps, där försvann livet och mina pengar jag slitit för fick jag inte se ett skit förutom vägen mellan mitt hem och jobbet. Nej, den tanken ger mig panik!


rumpha?

vi bara pratar, ingen tänker.

Ibland så önskar jag bara folk kunde, för en gång skull tänka er för innan ni öppnar käften! tack..

I WOULD LIE AND SAY THAT YOU'RE NOT ON MY MIND


Jag hinner inte med mig själv längre, allt bara springer ifrån med! Men fan så jävla bra senaste dagarna har varit! Line kom ner hit i onsdags, det vart att sitta på min balle & dricka bärs, röka mentol och som vanligt en jävla massa prat! På natten visade jag Kisa & träffade lite awesome folk.. Efter det vart det hem och sova, somnade runt halv två, och klockan fem var jag påväg till jobbet. Mitt i jobbet vart det och lämna lilleman hos mamma, springa till tandläkaren sen hem och hämta lillen igen för att titta skolavslutning. Mötte upp Evelina, gick hem och väckte Line och sen bort till syster. Satt där borta och snacka en massa tills hon kom hem och vi åter igen for hem hit. Massa prat och mys, sen följde jag pullorna till stationen. Och jag kunde inte låta bli att följa med Evelina hem. Hem till en mysig middag med hennes familj! Cyklade till sjön på kvällen i porrig & förliten cykelhjälm och en för stor postcykel. Sen vart det film & mys! Japp, fullt upp... Nu, jobb om några timmar. Ska packa, för inatt beställdes en biljett bort. Gutt!



utekväll!

Line är här, vi dricker öl, vi röker mentol & pratar oavbrutet

jag kan alla dina partytricks!

Jag lider av lite panik, jag har sovit i Kisa två nätter och jag känner mig omringad av absolut ingen alls! Och, när jag skulle beställa jävla biljett bort härifrån, då svek swebus mig djupt så jag nästan började gråta.. Okej, så farligt var det inte.. Men näst intill!! Jag ska jobba imorgon klockan fem, och Line ska sova här vilket innebär absolut ingen sömn över huvud taget! Men, det är okej! Jag och Line brukar stoppa i oss mycket som håller en pigg, och gör en tjock!

Och sen är det såhär, att äntligen så har min fina Evelina fått sommarlov! Vilket innebär att varenda jävla timma jag spenderar i Kisa ska jag tvinga henne och bo här! Det kommer bli awesome, det är jag helt säker på!

Grr, puss gullet!

Line!

Nej det är ingen vanlig dag för det är LineKommaHälsa på idag, hurra hurra hurra!
I två år har jag bott till och ifrån hos min käraste Line, och idag så är det första gången hon ska komma till mig och hälsa på! Det kommer bli awesome, jag saknar henne så att jag snart trampar hål i golvet! Fy så jag ska krama & pussa & kyssa och klä av henne och.... Nej, kramen får räcka! Mihi, längtar!



erkänn nu, så är det!

Hej bloggen, jag har en sak och erkänna! Jag är kär...
Och ja vill berätta om det lite. Hörde en låt, de var snook som sjöng, ja vart kär! -slut-

gay

Jag tycker det helt ändå är ganska komiskt hur många olika åsikter det finns om homosexuella människor. Det spelar nästan ingen roll vem man en frågar, så vet vi alla att bögar inte alls är lika accepterade som lesbiska är. Det är lite skrämmande, hur det finns folk som verkligen hatar bögar! Vad är grejen egentligen? Fast, och andra sidan så finns det så många som säger att alla lesbiska är accepterade. Och, så är det verkligen inte! Det finns så många som säger saker bakom min rygg, så många som äcklas av mig. Ärligt, jag bryr mig inte! Det spelar nog ingen roll vad ni säger, för jag har i alla fall accepterat mig själv. Och, min familj & vänner har med gjort det. Jag är stolt över mig själv, och jag kommer alltid stå upp till den jag är! Det som fick mig och dra upp det här är att jag just nu, än idag kommer ut dagligen. Och, det kommer jag nog alltid få göra. Folk, dom frågar jämt när jag kom ut. Jag "tvingas" komma ut varje dag. Läste även idag en tidningsartikel idag om en tjej som blev misshandlad för att hon kysste sin flickvän i tunnelbanan. Det som skrämmer mig mest är att hon inte fick ut något skadestånd för att handläggaren inte tyckte att lesbiska ska kyssas i tunnelbanan. Det är fan inte rätt!

-

Jag vet hur du ser ut i inga kläder!

sommarjobb, åhja!

Mitt sommarjobb är att vara barnvakt, ska ha kidzet i 3 dagar nu. Vi börja med att sova till klockan tjugo i nio, sen sova på soffan till klockan tio och nu chillar vi med musik och frukost. Helt okej jobb om jag får säga ;) Nu ska vi bort till min mamma, sen hem & äta lunch! Awesome fan.

låtmiggå

Jag är för trött för och skriva, för trött för att bry mig.
Jag vill helt enkelt inte vara här!

Evelina!

Spenderade natten i Kisa med en allergisk Evelina, snuttegullet har legat och kämpat med andningen hela natten! Vi bestämde på kvällen att någon skola, de ska hon inte gå till. Utan, att vi ska till Linköping och handla upp massa pengar istället! Proppa plånboken med pengar och drog till stan på morgonen efter att vi försov oss några timmar :) Handlade loss där, men Evelina var värst som vanligt! Väl i Kisa skulle Evelinas mamma ge mig alla pengar Evelina lånat, och då vart det att dra till Värgården, en skola jag gick på mellan 7an och 9an. Träffa gammalt folk och lärare, såg på elever när dom sjöng & spela som man själv gjort en gång i livet på det där lastbilsflaket, sen vart det att åka hem. Nu taggar jag jobb, satan! 3 dagar innan jag kan beställa en biljett härifrån. Men, känns ändå okej på något sätt.


"vi skulle ju bara åka inllines"





livet är än kvar!

Jag lever, även fast jag inte bloggar!

Livet är fint, ja stressar runt, har det bra, äter mig tjock och jobbar på solbrännan!
Ja, helgen har spenderas med grabbarna i Nyköping! Har åkt förgasare, sovit i husvagn & buss som det för övrigt regnar in i, druckit öl & träffat massa folk! Lyckades komma först in i b bland alla sjukt bra åkare, så jag måste nog vara nöjd! Igår så landa jag i Linköping, mötte upp lite bättre sällskap på stationen och drog sedan till Plutt och spenderade natten där :) Upp tidigt som bara fan och nu är jag i Kisa. Inte en jävel hemma, kylskåpet är tomt och jag är så jävla ensam! Haha. Men ikväll blir det nog att dra till gamla skolan med Klara och titta något skit, och sen efter det kanske Evelina kommer hit, awesome!

rensa luften!

rensar luften genom att prata med Line &
säga allt som hänt nu när vi är utan varandra!
Älskar dig, du är liksom uhhh så jävla grym!

jobbajobbajobba!

Ensam, tankar & livet
Välkommen till Hakans blogg, 
missat mig? Skiter ja i, puss!



 Min första kärlek 
Jag var helt avstängd, ja gled med i något. Vi hade de kul, vi bröt upp på sämsta sättet.
Jag väntar än på min förklaring, ja nöjjer mig inte med sms. Thats it!

 Mina föräldrar
Min mamma, hon är kung! Hon är det bästa jag har, hon är min bästa vän!
Hon vet det mesta om mig, jag skrattar alltid när jag är med henne. Hon kan allt,
hon är bäst & hon har ett självförtroende som är värt guld, hon står upp på de hon tycker och
hon är helt jävla otrolig, hon har format mig, visat mig & alltid funnits för mig!
Pappa, du är inte värld en titel här.

 Vad är kärlek?
Kärlek är nog något som man trivs i. Dina tankar är bara på den personen när du är med den. Du tänker inte ens. Men, när du blir utan personen är allt tomt, och varje liten sak som den rört vid är speciellt. Sen, så finns det kärlek till vänner och liknande, det är underbart!

 Detta skulle jag vilja göra innan jag dör.
Jag ska inte göra något speciellt, jag kan lika gärna dö i nästa sekund. 
Jag ska inte planera, jag ska göra det som känns bäst!

 Min bästa vän
Evelina, du vet hur det är! Det är som det är nu, men det är du!

 Ett pinsamt ögonblick
öhh, just det skämmas var det.. äh vet i fan, typ när jag var på akuten sist och förklarade vad jag hade gjort.
Jag hade helt enkelt fått stryck, men förstörde handleden när jag skulle ge igen.

 Min tro
Kärleken, helt enkelt!

 Det här hade jag på mig i dag
Jeans, thiisa och bandana typ?

 Mina syskon
Grymma människor som går med handen i min hela tiden!

 I min handväska
Den dagen jag har en handväska är det dags att ringa polisen! 
Lovar att den inte är min........

 Saker jag stör mig på.
Personer med fördomar!

 Mina drömmar
Att skratta mig igenom livet!

 Min första kyss
En brud, i mitt rum, allt var planerat, jag var liten!

 Mitt favoritminne
När jag gick ner för Evelinas grusväg för första gången, ja saknar det!

 Min favoritfödelsedag
Jag var tio, var på skara sommarland och älskade livet!

 Detta ångrar jag
Jag ångrar inget egentligen, men vissa saker vill man nog ha ogjort!

 Min favoritfilm.
Into the wild! Den har mening, är bra och jag älskar den!

 Ett förändrande ögonblick
den 24 mars!

 Det här upprör mig
Människor, jag tycker inte om dom!

 Det här får mig att må bättre
Människor, jag är beroende av dom!

 Det här får mig att gråta
När jag blir arg och frustrerad, när jag älskar folk som lämnar mig!

 Min första gång jag gjorde... (skriv om första gången du gjorde något...valfritt)
Berätta för mamma att jag är gay, det fick mitt liv att gå upp i något som jag var rädd för!

 Mina rädslor
Att bli lämnad!

 Min favoritplats
Lines balkong, när morgonen kommer!

 Det här saknar jag
Att sitta i en etta långt bort från allt, gå ut i natten och möta henne
.
 Mina ambitioner
Peppa & finnas för folk, visa folk det fina i livet!

 Om jag vann 1 miljon.
Skulle jag bara säga hejdå ses någon annan dag!


TAGGA!

Då taggar vi, som aldrig förr!
Ska för en gång skull åka webrar och köra sönder lite uppe i Nyköping!
Kommer bli grymt alltså!

sova, överskattat i en annan värld!

Kan helt enkelt inte sova, huset är för tomt.. Ytorna är stora, det går liksom inte andas. Det känns som att rummen tar upp allt. Jag önska jag låg i en trång garderob, att inte en endaste ljusspringa lös upp. Jag har ångest för att bli fast här, för att ärligt skaffa mig ett jävla Svensson liv och ruttna bort. För, det är ju fan det man gör? Även fast man har lyckas skaffa den där perfekta partnern, det där stora huset med just den designen man vill ha & perfekta familjen så ruttnar man ju bort i mängden? Jag vill inte ha något stort hus med fin design, ja vill hellre bo i en jävla knullkartong ( husvagn ) på massa knasiga ställen runt omkring. Och sen så vill ja ha den där människan, som ja hoppas finns.. Ha den med mig och bara leva livet. Jag vill nog skaffa mig folk runtomkring överallt. Just nu hör jag ändå inte hemma någonstans. Här, i hålan så har jag min familj, jag har mitt jävla rum och har gått på gatorna i hela mitt liv. Men, det känns inte som att jag har något och hämta som jag hade då. Nu, nu vill jag vara se saker runt om mig. Men, Linköping.. Det känns inte heller som min stad. Förut älskade jag och åka dit. I vintras kunde jag helt enkelt bara åka dit och frysa röven av mig, men jag kände ändå att jag hade så mycket och hämta där. Jag vill ha nya städer varje kväll, nya upplevelser och känslor. Här reagerar jag alltid lika dant. Det är lesamt och komma hit, men underbart och träffa min familj. Jag har ingen sån här awesome människa och dela mitt liv med här. Och så fort alla har lagt sina huvud på kudden och sagt godnatt så går jag in i en slags gunga som alla bara snurrar på. Jag är nog lite rädd, att ruttna så som du gör. Jag vet att du sitter där i lukten varje dag, att du inte ens har några av dom där kvar. Ja, jag tänker på dig än idag. Jag kommer aldrig släppa lukten av tobaken på fingrarna och ciggarettpappret på min mun, det är helt enkelt så!

kommentar!

Fick just en kommentar om jag ger ut min MSN.
Ja men det gör jag väl? Det är bara skriva till mig i PM på facebook så har ni mig där!
Lisa Hakan (y)

hur hade de annars varit!

Jag undrar, släpper inte..
Utan hakan hade inget varit sig likt.
Hur hade jag annars fördrivit min tid när allt annat runt omkring känns så tråkigt?
Klockan är 01:05, min klocka ringer om 2 timmar och 25 minuter. Jag längtar faktiskt!
Jag hade nog inte sett fram emot mycket annars, hade inte velat planera något.
damn, så jävla knas!


nu är det slut!

Nu var det slut för detta år, har väl inte varit i skolan mer än 30 gånger i 2an! Jag bestämde mig liksom för att hoppa av, för att äntligen ge upp nu när dom inte kan säga emot. Men, bästa läraren fixa så jag kunde jobba hemma och idag när betygen ramla in på mailen så dog jag, så jävla gutt med bara ett ig och till och med två vg! FUCKING AWESOME!

somebody

ibland skrämmer det mig hur unika folk är.
jag vill verkligen ge allt, och lite till!

GAYBLOGGEN!

Saknar lite alla frågor & diskussioner som jag hade här när jag startade bloggen, jag orkar bara inte engagera mig i att skriva hela tiden, och nu känns det mest menningslöst. Det är ändå inte så många som läser & jag är för upptagen för att kunna skriva. Såhär intressant är mitt liv nu... JOBBA! hell yeh..

låt oss bli dom som försvann

Det var som att gå ifrån den där obekväma trästolen rakt ner i den där stora biosoffan.

Infect me with your love, and fill me with your poison.


Finaste helg, underbara människor
Började helgen helt sjukt bra, mötte upp finaste Evelina på stationen! Gud så glad jag blev av att se henne komma gående mot mig! Vi drog hem till mig och körde på att fota och mysa hela kvällen. Sen så vart det att snacka lite skit innan Evelina fis somnade! Hon väckte mig tidigt och vi åkte ut till ett badställe, där bada vi och drack oss höga på oboy! Cyklade hem och sen bye bye, pusshej!

Då slängde jag mig i duschen & sen gick ner till stationen och mötte upp fint sällskap som stannade här till måndag!

På kvällen så åkte jag till Norrköping och träffade lite saknat folk med, fast sen vart det och åka hem tidigt, för bussarna passade inte så bra. Satt på bussen och ville dö lite, så tråkigt och komma hem själv! Men, då kom Jesper som räddaren i nöden, hem till mig for vi och stoppa väskan full med bärs och cider, chips & godis! Sen gick vi och gick lite till! Klättra upp på ett tak och satte oss på kanten och titta ut över hålan vi växt upp i tillsammans! Det var mys, saknar den grabben! Så, för att inte förstöra stunden så bestämde vi oss för att vi ska gifta oss, de kommer bli så bra :) Las Vegas fåre bli kom vi fram till (y)





to come around

Dom säger att sommaren är här, att den gör en glad.
Jag tror dom!


fyfan!

Efter att ha pratat i telefonen halva natten igår så låg jag och smsa tills det vart morgon, väldigt bra av mig! Speciellt när man just hinner somna sen är det dags att vara barnvakt (y) Nu har vi iaf ätit frukost, kissat ner allt som finns & sett lite tv, kanon hörrö! Leka lite och sen hem & vidare för och möta upp Evelina, fina Evelina!

minnen blott!


Så stört, nu ska ja berätta en rolig sak för er så håll er i!
Jo för ser ni, i förrgår så satte jag mig ner & prata lite med mamma. Drog upp gamla minnen och namn. När jag var lite, megaliten så växte jag nämligen upp på en Camping utmed kusten. Jag hade hela mitt liv där, de var awesome! Sen satt jag & sökte runt på facebook ( älskade facebook ) För att se om jag kunde hitta en tjej jag letat länge efter. Och, fan ja hitta henne. Och ikväll har vi pratat bort nästan alla mina pengar på telefonen & det känns så jävla kul! Fan kommer ihåg så mycket från henne, och man känner igen det än idag! Det är sjukt, askul med! :)




hard work work!

Packa väskan och gå bort till syster för och slänga mig på hennes soffa och sova några timmar, imorgon är det jag som tjänar pengar fy fan! Sen så kommer ju Evelina imorgon med, ska ge henne en fett jävla tungkyss!!!! Eller, en kram iaf! Sen ska jag prata sönder henne och äta mig tjock, det kommer bli så jävla awesome! Rensa min gaderob, eller gör det nu. Det suger, jag hatar mina tuttar. Alla kläder är för små, sitter fult och är allmänt bajs! Tack för den, tack för mina fucking jävla bröst! Men jag hade nog klarat mig utan, tack tomten!



paranoid

Det är någon som äter upp mig, jag är galet mycket paranoid!
Jag sitter fast i golvet, ja kommer bara inte bort mer.
Ingen tappar bort mig, nej alla håller koll.
Jag vet inte vad det är, men det är nog värt att dö för, ja tror mitt hjärta blöder!

........

Det kommer nog alltid vara så att vi åter igen möts,

adhd

arg ledsen & så fittigt trött!
Det taggar vi jobb på, hurra!

folkrace bare!


Åkte till Norrköping igår, väl framme så gick jag och Emelie en sväng på stan. Sen var det bara åka hem för att inta garaget. Slängde i motorn så nu är det bara toppen som fattas, så jävla awesome! Tur att man har goa killar som bor i garaget för min skull! Motorn väl i, kasta sig i bilen med en smörgåstårta och hembränt! Satt i solen och titta på folkrace och bara njöt av motorljuden, fyfan så fint! Efter det så vart det grilla och äta massa gott! Jag åt mig vidrigt mätt på smörgåstårta sen sålde resten för 140 kronor, haha! Vart för mycket grogg, för mycket jäger, för mycket cider.. Men, de var trevligt! :)



Fina killar!

paniken

Behöver dig, lm mentol & din balkong!

natten är ung & någon är naken!

Klockan är halv 4 och sova är överskattat, jodååååå!
Jag skulle ge en miljon för och ha någon snarkandes i min säng.
Känner du att du är bra på snarka, sova och umgås, du har sommarjobb hos mig! Puss

sommaren


Det känns ändå som att sommaren måste komma nu, ja vi bestämmer redan nu att den är här så känns det bättre ! Imorgon är det onsdag, veckan är snart slut alltså.. Ja ska nog åka upp och handla fet med kläder imorgon, eller så ska jag bara ligga hemma & äta maskrosblad och skapa brun färg på kroppen!


På något sätt så känns det som att jag aldrig kommer släppa dom där åren, som om att jag är kvar i en plastpåse av dina nätter och att luften snart börjar ta slut. Du vet inte ett skit, nä inte en blund. Jag hör henne än, hur hon skriker. Jag hör dom än, slagen. Jag ser ännu paniken i din blick. Du behöver inte låtsas längre, vi båda har ögon!


fascination

RSS 2.0