Döööööööööööööööööö´R

Äckeldag, äckeldag, äckeldag!
Börja dagen med att vakna av att någon sätter borrmaskinen i väggen, och jag är fucking ensaaam... Skulle gå och köpa min morgon-cola. Bankkortet funkar inte. Ja hungrar ihjäl, JAG MÅSTE HA SOCKER. Seriöst. ja måste måste måste ha socker!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Börjar gråta snart och tröstar mig hos någon hantverkare, som för övrigt har stängt in mig så jag höll på att kissa på mig förut. TACK FÖR DET, tack så jävla mycket. Var nästan så att jag tänkte fråga den söta lilla alkisen som njöt av morgonölen och ciggen nere vid slussen om jag kunde få smaka av hans grejer... Att jag kunde sökt upp honom och gett han hela mitt livs besparingar, bara ja fick smaka liteeeeeeee! Men, han såg inte ut att vilja dela med sig. Livet, äger! Åh gud. Tur att jag inte sitter i Östergötland i alla fall för då hade något gått sönder, någon hade fått höra fina ord och ja hade typ... AHSDGKSDHGFLDF så.....


saknar min kompis

stängsel

Ingen ordning. Kan inte hoppla bort.

Mitt liv suger nu, skolan idag. Jävligt intressant. Kom hem fucking sent, så tog bilen och hälsa på världens bästa! Sega i sängen, drack saft och titta på Willy. Vill också ha en val, ska köpa en! Ligger i sängen och dör. Tycker att vi kan hoppa över torsdagen alltså, ska sova bort fanskapet! Sova själv ja, de är ju verkligen något jag gör varje dag... Evelina stannade hemma idag, så ligger här själv med hennes täcke och kudde breve mig. Inga snarkningar, inga slag i huvudet, inga läskiga påhopp, ingen Evelina helt enkelt. Tomt! Tycker inte om att vara hemma utan henne, hon tillhör liksom huset på något sätt. Snart helg, underbara helg! Träffa ballisar, dricka bira o så!
Väntar på samtal, som vanligt. Telefonen är min best friend när ja är själv, tacka fan för det! Kom just på hur många timmar man sover bort i livet.. Eller snarare år. Så, antingen borde ja köpa en fet jävla äckligt skön säng, eller helt enkelt bara gå på lite speeeead.. Inte bestämt mig än!

Gjorde klart mattekursen idag, wowo. Underbart! Bara några jävla kurser till nu.. Vill spy på polikarbetet just nu. Tycka så hit, tycka så dit. Ta en öl o va snälla mot alla istället era as. Tack!



dagar som stör

fuck hej är trött på dig, äckeldag

upp för trappan, in igenom duschen

Tja ball...

Många rader skrivs varje dag.. Nu ljuger du igen!
I alla fall, fick sånt här kort ni vet i onsdags, just det körkort! Ganska underbar känsla! Morsan tjöt, eftersom hon inte anat ett skit.. Inte ens när jag kom hem och skrek "MAMMA, vill du veta sjukaste saken som hände idag eller?" Nej, det ville hon inte.. Självklart trodde hon säkert jag gjort något skit.. "okejokej, men ja tog körkort idag" Och mamma fatta inte ett skit, inte ens när mina syskon kasta sig på mig och skrek grattis!! Jojo, tillsist börja hon tjuta och slå lite lätt på mig och vart såhär megaglad och stolt. Love it... Kul man kan skryta om något nu i alla fall!

Hänger i Stockholm, bara för att ja kan liksom. Bara för att alla är så jävla underbara, och ja ska dricka öl ikväll, imorgon och så.... Just nu är ja själv på söder. Eller, springer runt tusentals grabbar och borrar överallt i lägenheten, och ja ligger och tjockar i sängen med datorn på magen.. Ger dom en lite blick "jobbajobba" och njuter av att ja kan ligga här och dricka cola och skita i allt! Ikväll kommer det mer sällis, trevligt!

Eftersom jag fick gå upp klockan sex och lägga mig i grannens lägenhet för att få lite sömn ( testa aldrig och sova när folk renoverar badrumet en vägg ifrån dig ) trodde någon sköt mig i pannan först... Aja, upp där och sova och drömde ja rökte på och inte kunde se mina händer.. Dom var liksom borta. Vaknade av telefonen ringde, kolla lite panikaktigt på mina händer och åkte istället till slussen. Handlat mat, postat brev och sådär... vuxenpoäng, yeye.

Dö till en film, tänka på alla som jobbar... sen ta tag i livet när dom slutat PEACE typ

Lineeeee e cool


dom kallar mig kär, någon annan är egenkär och ja är galen

En gång trodde jag att man gjorde allt för sitt egna bästa.. Men, så är det väl inte?
Finns nästan inget någon gör bara för sitt egna bästa, alltid ska man ha kompletteringar till någon annan! Jag, jag trodde att jag alltid kunde klara mig själv. Jag har alltid gått runt och trott att allt kommer lösa sig, oavsett vad jag gör. Har vaknat upp ur min koma på någon sätt dom senaste månaderna. Helt plötsligt är jag på väg att ta studenten, på väg att skaffa mig ett eget liv.. Jag är inte längre den där lilla tjejen som satt ute på gatan och kolla upp i rymden och grät för jag inte visste hur den fungera, men ändå visste att allt löste sig. Utan idag, idag vet jag att man aldrig kommer få reda på hur rymden fungerar och att det inte hjälper hur mycket ja än gråter!

Livet suger, livet äger, livet är fett, livet springer ifrån mig. Livet, jo det där viktiga ja..

Egentligen tycker jag inte om människor, men sen finns det ju dom där konstiga, störda och alldeles underbara undantagen. Dom där som jag skulle göra allt för, och dom som räddar mitt liv dagligen genom att egentligen inte göra något alls! Finns dom där som liksom bara hoppar in i mitt liv, greppar min midja och vägrar släppa taget! Dom håller hårt och vänder mig upp och ner utan att jag ens hinner blinka, utan att jag hinner lägga in en mening som skulle få dom att ändra sig. På tal om det så vill jag tatuera in min mammas namn på armen, tack för mig!

"dom fick mig och börja gråta, för dom skrek ut ditt namn"



Set Fire To The Rain

Försvann igen



Typ råka beställa biljett till Stockholm, släppte allt och drog iväg.
Nyss hemkommen, eller har gjort massa tråkigt skit som bara måste göras när man kommer hem till alla underbara rutiner, haha. Just love it! Stockholm var underbart, och ja jobbade lite med.. Två timmar, tusen kronor.. Ja klagar inte. Druckit lite öl, umgås med lite bättre och bara "chillat lite". Haha, alla vill använda sig av "chilla-uttrycket". Sitter och glor i min jävla kalender, fullt, och då menar jag FULLT i två veckor framöver! Vilket betyder, inga tågresor.. Fuckfan!! Men, helgen bjuder på tävling i alla fall, ahhmagad ut och gasa lite! HAHA, ja är så jävla ointressant!
Meeeeen, ja ja tänkte i alla fall börja sätta i mera syntetdreads på folk! De verkar poppis, ja tjänar pengar, alla tjänar på det, yeye de går bra nu!


until you kissed my lips, and saved me

RSS 2.0