hey I heard you were a wild one

hej äckeln. hänger på min andra blogg istället!

nya bloggen

fastna lite i bannnnnanröven
min nya blogg som är asgrym

no life

börja en ny blogg för att visa att jag är coolast. eller, för att visa att ja inte har något liv. puss
bannnnnanröv

GRÄVER

gräver ner mig själv i lite te o läser fina ord

"Jag saknar dig så det gör ont! Kom hem nu... Jag hatar att inte ha någon att gå till när jag har tråkigt eller bara är pratsugen. Hatar att inte ha någon att gå till när jag mår som sämst och ingen annan jävel ställer upp. Jag hatar att du inte längre är sjävklar för mig. Hatar att veta att du är borta. Men jag älskar att veta att du har det bra. Finns ingen som du, love."

Älskade kompis, ja saknar dig varje sekund

gayklubb

en gång och aldrig mer

Då lyckades P efter allt jävla tjat få ut mig på gayklubb för första gången. Jag är så jävla rädd för flator! Inget illa menat men dom är ju läskiga. Tycker nog att jag med är läskig, flataaa! Men i alla fall. Vi körde ölspelet och sen drog vi dit. Vårat mål var att fucka ur, vara bäst & helst bli utslängda! Sluta med att jag ramla ner från dansgolvet o landa på knäna, P spydde i pissoaren, C vart för full och var den första som blev utsläng. Sen vart även jag urslängd för jag tydligen "hjälp C in igen". Mycket bra kväll! Kan ju bara meddela att man inte borde öppna dörren när det ringer på utan att tänka sig för. Två killar skulle bygga lite här, men den ena vart lite nervös o ville istället komma tillbaka imorgon.. Varför? Kanske för ja öppnade dörren i trosor, o en skjorta som jag inte lyckades knäppa innan ja fick stressa till dörren. Ojdå! Tur att de står ölburkar överallt så dom kan ursäkta mig lite! Usch, nu ska ja köpa mjölk. Hejdå!



.

jag trodde du var 89:a..... MINST!
så bettede ja mig som en 96a, skål åter igen vänner!

flyger förbi

dagarna blir bara bättre och bättre

Då jobba man lite igår. Satte i dreads på en tjej, så fick råd med massa mat, och även öl. Gled efter det in med skatboarden till stan för att gå runt med P & C. Käkade fetaste köttet som var så jävla gott och pomme o beanäääsås! Sen hem och drack öl med massa fint folk. loveeee



åh så fint

jag har lämnat min vän hemma

Ja har lämnat min bästa vän hemma för och ruttna.
Jag är dålig. Hon har sitt liv i skolan. Jag har mitt liv
på gatorna i Stockholm för att fånga varje dag. Jag önskar jag kunde ha med min fina vän varje dag, varje sekund. Finnas för henne när hon är ledsen, när hon är glad, när hon är arg, när hon tror hon är bättre än mig & vi bråkar. Hon är bäst. Fina Evelina, love you!

Måndag idag, jobbdag. Vad ja gjorde var att sova ut, åka bräda in till Medborgarplatsen. Umgåtts med underbara människor, lagat mat till halva Sverige o njutit av solen. Det känns så bra när man skriver det såhär. Då inser jag att det är värt att inte jobba! Meeeen, imon ska ja sätta i dreads på en tjej. Mitt enda levebröd. Ska förmodligen dricka öl med, de kommer jag vara värld. Puss





ballonger i min röv

fick inte ballongsäljarjobbet, kill me

Landat i Stockholm. Sovit som en gud! Jag säger bara att jag är så djupt besviken på knullHanna som drog sig ur big brother, hon var verkligen min förebild. Så fuck henne i stjärten! Idag skiner solen, borde gå ut o åka lite bräda! Ta en öl är ju lika bra med. Kommer finfolk från Småland idag med, åhåh så bra. Söker jobb & hoppas ingen vill ha mig för jag vill fan vara ledig i sommar.



Love

så jävla kär så nu ska ja gå och lägga mig och dö

Mobilinlägg

Åker bussssss! Andrahemmet. Skriver på jävla iPhone eller skit, fattar inget. Batteriet i kameran är slut, vill se korten nuuuuuuuu. Lägger upp dom sen era luder. Fuck off

förlåt

saftkalas

Förlåt. jag dog... Eller, ja tog en öl för mycket o dök ner i en buske i Småland.
Har varit i Östergötland idag, i skogen. Kände mig lite som hemma. Drar nog till Stockholm imon för att dricka lite öl i veckan. Vad ska man annars göra. Har insett att livet ändå kan ta slut så lika bra och ibland ta en öl för mycket, då livet känns lite lättare. DEPP. sdjgfjhdfgfklewcj. Borde ta en öl till, ska käka fläsk! Fina människor, och har fina kort att bjuda på snart. Puss.



miss you kusiin. förstår ni kompisar

förlåt

saftkalas

Förlåt. jag dog... Eller, ja tog en öl för mycket o dök ner i en buske i Småland.
Har varit i Östergötland idag, i skogen. Kände mig lite som hemma. Drar nog till Stockholm imon för att dricka lite öl i veckan. Vad ska man annars göra. Har insett att livet ändå kan ta slut så lika bra och ibland ta en öl för mycket, då livet känns lite lättare. DEPP. sdjgfjhdfgfklewcj. Borde ta en öl till, ska käka fläsk! Fina människor, och har fina kort att bjuda på snart. Puss.



miss you kusiin. förstår ni kompisar

.......

Äh, fuck off har diskat i timmar.
Hemmafru No1. Men bo gratis é värt

stockholm stad

Little lion man

Tänkte dra ut och fota & söka jobb.
Drog iväg med skateboarden, slutade med att jag åkte runt överallt och glömde helt bort jobb och att jag hade kameran i fickan. Rensa tankarna, lätt huvudet blöda sedan spy ut alla tankar som snurrar kring mig för tillfället. Borde nog bli filosof. Jag känner mig så kreaktiv fast jag egentligen inte gör något "vättigt" Känns som jag målar gatorna med mina tankar, som om att jag gör färglada spår i backen med min bräda. Önskar jag kunde beskriva med ord hur jävla lycklig jag egentligen är just nu.



fan

Jaha, och där fick ja fetaste hålet i strumpan.
Jag har inte ens ett par hela strumpor och bor i en väska.......
Borde skriva det i mitt CV

Ska i alla fall åka tåg imon.
Som om det är gratis.

...

jag får liksom ingen ordning på mitt liv

min vardag är för fin för att vilja söka jobb, men gjorde det ändå

hej äckel

imma be

Hej. Idag borde jag söka jobb igen. Men, sitter i soffan utan kläder o känner mig allmänt ofräsch. Orkar inte gå in till stan, söka jobb med skateboard får mig framstå som en tio åring. Anders kommer ikväll, annars har jag inte så mycket att göra. Borde göra skönlitteratur. Imon ska jag ut och åka tåg. Ska till Småland, Tranåååååås. Bögen fyller 18 så ska fira han lite o åka bräda. Det blir nice! Okej, nu kom solen. Då måste man ut.



vår


tisdag i Stockholm

Skateboard, öl i solen, trevligt sällskap, shotsbrickor o allt är rosa

Hanna kom till Stockholm igår. Mötte upp henne på plattan. Vi drog och köpte en bräda till henne, sen åkte vi till söder o gled runt lite. Drack öl i solen och snackade skit. Drog sedan till pizzan och käka oss feta. Sen upp och lyssna på musik. För bra musik för att inte bli sugen på mera öl. Så, vi drog till nivå 22 med Anders och Linnea. Där försökte Hanna lära sig rulla cigg, vi shotade, snacka o hade de gött. Drog hem på natten, laga mat, krossa porslin o sen somna Hanna i soffan. Bra tisdag, mycket bra!

går inte ladda upp bild asdklgjkrgjkrgr. kommer imon istället

chiiiiiil

Som när vi var små och sökte oss över marken för vi inte orka med andras perspektiv. Någonstans trodde jag att det alltid skulle vara vi kompis.

Lagat käk o sett världens bästa film, repmånad. Bästa som finns! Väntar på att min man ska komma hem från jobbet. Imon är det tisdag, o jag ska dricka öl. Öl är bra för hälsan, öl e gott. Onsdag ska jag åka med massa grabbar utanför Stockholm och "dansa av mig"! Techno musik o släppa lös lite, kan bli en eller två öl med. Tror ja stannar i Stockholm till fredag, lika bra. Slippa sova själv, träffa bra folk och så. puss


söt

skateboard

hade tråkigt. köpte skateboard, fick kul.

Fick ett ryck och drog in till stan. Köpte en skateboard och fick det klart för mig att de var komplicerat att åka i Stockholm. Men, det var kul. Funderar på att dra till skatepark inatt. Då ingen ser! Imon kommer Hanna, då ska vi i alla fall åka i parken tror jag. Båda kan lika gärna skämma ut sig. Blir fett.



Ballongfärsäljare

här, en ballong

Sökt jobb som ballongförsäljare! Mycket bra.
Sen redovisat över telefonen! Mycket smidigt.
Målat fula teckningar o lyssnat på musik. Mycket kul.



ohoj

hejsan era jävla slampor. idag är det en ny dag o jag vill inte söka jobb. puss

hej fina jävla dag

vi målade våra känslor på ett blad

Drog för att ta en fika med Anders, Jens och Linnea förut. Vi hamnade på något trångt cafe och kom fram ganska snabbt till att det inte gick och vara översocial med varandra bland allt folk. Istället drog Linnea upp tusen pennor och hundra papper. Så vi satt tyst och målade våra känslor och i alla fall jag glömde bort alla runt omkring, det var skönt. Sen drog vi till en krog lite längre bort, den var sjuk stor. Tog en öl och kollade på när några dansade salsa. Sen vart ja fett hungrig så vi drog och käkade middag. FETT GOTT! Lax o sås till förrätt, och sen kött, klyftpotatis och vitlökssmör. Efter det chilla vi lite, sen drog vi till en pizza och hängde där. Drack öl och så. Skön söndag som bara fan. Imon ska vi försöka ta tag i allvaret Hakan. ALLVAR. puss




fika

ja sticker och fikar med min Anders o Jens. puss


nämen....... HEJ!

dancing on my own

Vädret är fucking underbart.
Stockholm lyser. Jag lyser! Ska träffa bästa kusin.
Har käkat pommes. Har inte orkat klä på mig.
Drar i mig lite socker o tvättar bort mitt gamla smink som får mig likna en whore. puss



nyvaken, fräsch o smink överallt. de nya modet


...

vädret


sex for breakfast

I'm gonna love you completely

Fixa lite igår natt. Lyckades komma över lite mer än en tusing. Internet, love it.Så jag tänkte att jag lika gärna kan fortsätta mitt ”glamorösa” liv. Åkte snowboard igår, och drack öl. Det var fint. Beställde en biljett till Stockholm inatt så nu sitter jag på bussen on my way. Blir någon hemmafest ikväll, sen krogen förmodligen. Ska träffa fina kusin med i veckan, vi ska hänga i det fina vädret och snacka sönder varandra. Sen, så ska jag faktiskt söka jobb med. Måste ta tag i allt nu. Haha, åhhhhetetatk4lkrtrfd. Ta tag i livet.


blond söt liten tjej förra året. maha

dreads


Slänger i lite syntetdreads på Ellen & blundar o låtsas jag också har dreads. Fast, riktiga




månadsbudget

för fattig för nya solglasögon. glamorösa liv


brukar hänga runt, glida runt. låna pengar

barbabilen

Tog en sväng med Ellen i en fin volvo 940 igår. Körde på slingriga vägar med solen i ögonen. Det var fint. Det är lite sånt här som man saknar när man mest befinner sig i Stockholm. Men, som vi sa igår. Gräset är alltid grönare på andra sida. Och, ja tycker att när man väl kommer över vill man bara tillbaka. Vi hängde i alla fall i Tranås igår, hämta C snowboard och så. Sen åkte jag till Evalill och knacka lite lätt på dörren. Möttes av ett leende och en grymt lång kram. Beundrar den kvinnan till 1000! Stannade där längre än planerat. Snacka ut om det mesta, fick massage och bara njöt av sällskapet. Sen hem, sova. Och, idag har jag varit ute och pillat lite smått på en kaross. Blir lite ledsen, vill bara byggaaaa bilar och köra. Men, mamma säger att det är såhär det är att bli vuxen. Man tvingas att välja, och man måste tydligen ha ett jobb. Kulkul. Ska jobba snart förresten, dreads på g. Fint jobb. puss.



RSS 2.0