bortbortbort

Okej, jag erkänner... Livet är fint!

Nu är det såhär att efter liftresan så vart det Kalmar. Tåga tåga tåga, komma till Kalmar långt bort utav helvete. Träffa Harry, awesome efter att ha snackat i en jävla massa månader i tele, facebook & sms! Harry & jag gled runt, satt på slottet, tog en öl, äcklig öl kan jag tilllägga! Vi cykla runt, var asballa.. Sen drog vi hem till henne, snacka massa skit, snacka mera skit! Åkte hem idag, mellanlanda. Åt mat & bajsa, sånt som man inte hinner med när man är borta. Sen packa väska, imorgon blir det öland. Det kommer bli så jävla ball så du anar inte! Fredag snart, fina jävla fredag, äntligen! Mahaha, fuck lite då?


Väntar på bilar, lifta!


Glada cheyer hitta lastbil!


Klättra!


Klättra merameramera!

Kisa By Night!

Gårdagen.. Ja, vad ska man säga. Jag och Johanna skulle dricka öl på ballen hennes. Folk ramla in, Johanna och jag bestämde oss för att Kisa suger. Ut på gatan, vinka in varenda bil som kom. Ingen stanna, hata allt! Underbara feta jävla lastbil på ingång, han stanna, han var underbar! In i lastbilen, Linköping nästa.. Dumpade, gågågå... Taxi! In till stan, gå på krogen fast man är för liten. Köpa grogg, mera grogg, fyllekäk! Åka bil hem, skjuts ända till dörren, lyx! Ah, galen kväll..

laddar bilder sen, ska till Kalmar en sväng, ehe, kolla läget lix!



Fredags!

Hemmaplan!
Körde hemmaplan i fredags, har snott lite bilder nu som jag tänkte slänga upp :)



Var på någon konsert vid lokstallet innan.
Tina, Jag & Ellen :)


Simone & Jag :)


Jag & Linus, han visa sina skills med muschen, ball!


Jessica & Jag :)


FoLkEt ;*



Kisa!

Just Hanging Around.

Är i Kisa än, hänger med mamma. Ball!
Tog tag i mitt liv idag, hurra.. Känns inte som det spela någon roll ändå, men de är la tanken som räknas.... I guess. Natten vart lång, såhär jättemassa lång. Satt rakt upp & ner i min säng, lyssna på musik.. Efter ett tag la jag mig i sängen, stirrade i taket. Jag & mamma har pratat om att måla taket grönt, eftersom både hon & jag vet att ja är trött på det där vita taket. Men sen tyckte mamma att vi skulle sätta upp hela jävla himlen där uppe så jag kunde lära mig alla stjärnor.. Va fan man nu ska kunna det för, men det är säkert bra.. Säkert något som jag kan berätta för mina alkiskompisar jag kommer hänga med på gatan om några år, awesome dude!



gammalt bara!

Kan inte sova, gamla mappar fram, texter tankar!

8 mars,
"Även fast ja är så jävla nervös och oron äter upp mig så kan ja slappna av med henne.."
11 April,
"Även fast jag känner att jag emellanåt ska gå av känner jag ingen känsla av kvälvningar."
19 April,
"Jag hatar dig, ja hatar dig så det gör ont i mig."
20 April,
"Hon får mig att må bra, mer vet jag inte. Och jag tänker inte försöka ta reda på det."
8 Maj,
"Jag kan inte gå av, det är omöjligt"
17 Maj,
"Det sägs att världens ska rasa på lördag. Så, om det stämmer så vill jag nog försvinna nu!"
26 Maj,
"Det skrämmer mig lite hur lätt allt är med henne."
29 Maj,
"Det får mig & skämmas, skämmas för att jag hade lämnat er kvar här själva"



paaaartey, eh nej........

Planerat & klart!

Vaknade upp igår & kände att alla lukta kiss.. Inte bokstavligen då, men jag kunde känna det ändå! Gjorde mig klar, försökte peppa fest & missa tåget. Skönt! Bila mig istället till fina Evelina, vi baka negerbollar, låg i hennes säng & mådde dåligare & dåligare för varje boll vi tröck i oss. Vi kolla på Eva & Adam, vart sura för att kärlek inte alls är så lätt som att stå i en telefonkiosk & fråga chans. Sen åkte jag hem, hejdå Evelina åker bort & lämnar mig kvar.. Mamma rädda kvällen, det vart ballen & öl. Vi prata om allt, var arga, ledsna och skratta bort det mesta. Hon kan trolla hon, mamma alltså!


Ellen & ja i fredags, lagom coola på ballen!........

hemmaplan!

Störda kväll!
Jag ville slita mig igår, ville ta min väska, min öl alla mina grejer & springa hem. Fick inte, fick inte slita mig. Tina & Ellen slet med mig, dricka öl, bli knasig! Hamnade först hos Sebben, satt på ballen! Rökte massa mentol, drack & lyssna dålig musik som för stuuunden lät så bra. Åskan ökade sina slag med min puls. Vi rusa ut på gatan, rusa ut under paraply & försökte springa ifrån regnet! Landa på fest, alla kasta sig på & "heeej, det var länge sen". Och det må jag säga, länge sen var det fan! Det var skönt, alla var knasiga i huvudet. Musiken spela sönder huvudet & kvällen varade ända till morgonen. Landa i sängen klockan fem med en kebabpizza, nu är det pizza i hela rummet. Men det bjuder jag på!


Ungefär såhär bra var jag på att ta kort igår, så har inget och bjuda på!

utan tvekan!

Mamma!
Livet är inte på min sida för tillfället, eller.. Allt är så underbart fint på något sätt, sen är det alla dom där sakerna som jämt ska hända. Så när jag åkte hem igår så kändes allt piss, jag ville inte hem, jag ville inte ligga i min säng & tvingas titta upp i taket hela natten. Mamma kände nog det på sig, hon visste att nu, nu är livet snett. Så 00:30 fick jag ett sms av mamma "vart är du Lisa, jag kan komma och möta dig". Fina mamma! Så när jag klev av bussen möttes jag först av största ovädret & lite längre fram min söta mamma i regnställ & gummistövlar. Vi gick och kollade på alla blixtrar, hur hela himlen lös upp & regnet nästan dränkte oss. Tillsist vart mamma så paff av alla vattenpölar & bestämde sig för att hon skulle hoppa bort alla sina bekymmer. Så där gick mamma & skvätte ner både henne & mig med sitt hoppande! Väl hemma satte vi oss på altanen, vi drack lite öl & pratade nästan hela natten. Hon är underbar, de bästa som finns!





utochin

Livet kan inte alltid vara fint, alla kan inte alltid må bra.

Inatt så ska jag hem, hem & landa i min verklighet. Måste för det första ta på mig ett par rena kläder, det skulle vara underbart! Sen ska jag hem och träffa alla finisar.

Så, pride är snart. Samtidigt fyller jag år. Så, jag börjar fundera på om man ändå skulle åka upp till Stockholm, men vem ska man vara med och vart ska man bo? Någon som är sugen så är det ju bara och höra av er!



knas

Vi två, hejdå fuck off du dog!


Flyger omkring i Stockholm än, jag har lyckats få lite pengar i plåånkan nu så nu kan jag till och med beställa en resa hem. ( även fast jag hellst hade skippat det! ) Just det, jag har varit på den där Harry Potter, den var kung. Även fast jag typ inte sett någon av dom tidigare filmerna. Film är nog inte min grej, jag brukar se början 211 gånger, tröttnar, stänger av & gör ett nytt försök en annan dag. Jag vet nog egentligen inte vad jag ska skriva om, jag vill limma fast mina fötter här & hatar nog att inse att jag har ett hem i en liten håla som jag spytt ner för länge sen! Pluuus, jag saknar Line så jag håller på att kissa ner mig! Alla våra nätter tillsammans på hennes balle med lm mentol är något som jag måste få snart, annars är jag inte med i leken mer!

FÖRRRRRRESTEEEN, vet ni?? Snart är det min tur att fylla 18! Ser egentligen inte något posetivt med det. Jag kommer säkert börja röka som en inbiten 80åring, kommer slänga alla mina pengar på krogen & genom det får jag till och med stå för allt själv. Sista året i skolan, jag vet inte alls hur jag ska göra. Ska man ens orka sätta sin jävla fot innanför dörrarna på skolan? Det vet jag inte nu. 15 börjar vi, ja tänkte bestämma mig då, orkar inte ta något nu.....




tåget går snart, det som vi måla på pappret.

vilseeeee

Det är för tillfället inte min period.
Kom i alla fall hem från festivalen i förrgår, ja spydde hela jävla dagen & bara skaka. Men, ska man dricka bääärs en vecka så får man ta smällen! Ja packade upp alla mina vidriga smutskläder & plockade ut dom som inte såg så himla dräggiga ut, packa dom i en ny väskan & drog ner till bynn & handla lite käk & sånt. Hem & la mig i sängen, titta i taket, lyssna musik. 04:00 gick jag upp & åkte iväg, huvustaden är under mina fötter för tillfället. Jag har en tjuga i plånboken, och igår vart jag av med mitt bankkort. Men andra ord är jag bara en piss i havet utan pengar! När jag ändå klagar kan jag kasta in att febern dödar mig. Yrar som ett as och känner mig hög på snor, kungligt!


"hon sa, det ska var naket & kasta av sig det mesta"

alla snackar skit i mörker!

Ikväll är en sån här kväll, som inte är min. Den är helt enkelt någon annans och jag får inte låna något av den. Jag är ensam, så jävla ensam. Jag har inte sovit själv på kanske tre veckor & nu är hela hela huset tomt. 7 jävla rum och kök ekar det i, måste säga att det är förjävligt! Allt bara snurrar & kroppen vill inte fungera, jävla bra sprit ja fick tag på igår eller? Jag skulle nog helst bara vilja springa in i väggen om & om igen tills ja helt enkelt inte kan resa mig upp. Tur att väskan är packad, att den är full med bra grejer som ska följa med mig till Stockholm.. Okej, de där lät som att jag hade 7 kilo gräs i väskan men så är det inte. Utan, ah skit samma, hepåre! För övrigt, hatar allt lite nu!

stupar du så stupar jag!

Blåsor & svullen hals "du måste dricka varmt & äta halstabletter".
Jag tar en grogg & hälsar på backen, jävla 93a!

hepåre

Semesterracet



Öl, en jävla massa öl. Allt handla om öl.
Motorljud, speaker skriker så huvudet sprängs.
Blöt, skitig, smink överallt, alla svettas är vidriga, så fulla!
Sång, motorsnack & fram med grogg, mera grogg, kör på shot.
Min tröja har brunnit, lika så min arm. Dom sa ja tappa en tand, men den är kvar!
Mat, kebab, pizzabilen, fram och tillbaka.
Vakter som skapar en Berlinmur, mitt bland folket.
Duscha i vattenslangar, bli skitig igen & ge upp.
Hej Hakan trivs, lite för mycket!

Nätterna - pengaflöde!

plusikassan.se
Tips!
Till alla er som är somnlösa på nätterna & har pisstråkigt som jag!
Brukar titta runt överallt för & tjäna pengar och vart just medlem på en hemsida som är awesome!
Du trycker bara på bilden här ovan och blir medlem, tjänar enkelt pengar! nizz

just tonight

Jag har lärt mig en sak inatt, mitt tak är vitt, oändlig jävla vitt! Låg & titta på det till klockan halv sju, då ringde Evelinas klocka & det var dags för att dra till Norrköping. Jag bara orkade inte släppa blicken från taket & Evelina somnade om. Det vart inget Norrköping, istället har jag tillbringat min dag på körskolan & insett för hundrade gången att körkortet kan dra åt helvete :)
Imorgon är det torsdag, fina jävla torsdag äntligen!



knaaaaasssssbajs

Jag vet varför jag sover så mycket, att sluta dricka cocca-cola har satt sina spår! Men idag fick jag nog och gick och köpte mig 4 & en halv liter, det är snart slut! Livet är knas, världens finaste människa ringde nyss, hon ska flytta mera vidriga mil ifrån mig. Blä mina ögon bara rinner & jag saknar henne redan! Nu ska jag trösta mig på Evelina, och cola!

snart drar vi!

Hej för fan! Nu måste jag säga att det är nära, att ha varit hemma i snart två veckor lönar sig ska ni se, nu är det min tur, min tur att packa väskan och försvinna! Äntligen :) Ikväll kommer Evelina hit, vi behöver varandra lite känner jag & jag kommer sakna henne! Och imorgon drar i kanske till Norrköping för att hanlda ( eller ärligt så måste jag bara ut, ut och känna på dom där jävla tågen ) Ja, jag skulle nog kalla mig själv beroende. Beroende av att förflytta mig... Torsdag bär det i alla fall av. Hela min garderob ligger på sängen! Jag ska bort i 4 eller fem dagar, sen ska jag tågluffa mig ner till folkracefestivalen! Har inte sovplats eller något, för den vart inställd idag. Tur att det finns skön natur man kan sova i ;) kalasbra!


semesterracet2010, fräsch!

två veckor, blöh!


Jag känner mig inte så jätteball, jag jobbar, hänger med morsan & trälar än med den där jävla ölen! Har tryckt i mig en platta, och nu står det två nya plattor & glor på mig.. Dom ska med ut på turné, för nu är det inte långt kvar hörreni! På torsdag ska jag dra till Larry, som jag inte träffat på nästan exakt ett år, knasigt dålig stil, men som sagt, torsdag så ändras det! Och sen så ska jag turnéra lite i Småland, för att sedan luffa mig vidare en jävla massa mil genom Östergötland och ut i småland igen, en vecka festival bara byebye hejdå alla idioter! Knasbra kommer det bli, mimimi!
( bilder funkar inte, inget funkar! ofunktionella kväll )

två jävla veckor, det här börjar att bli absolut inte okej! akldghfsdgjskljdgkls

lördag? söndag någon dag!

Dag, tid, vecka... Jag har fan inte en aning om något längre. Känns i alla fall som att man har flyttat hem till mamma igen, även fast jag har bott här hela tiden. Men, nu har jag verkligen varit här ett bra tag. Första natten själv på länge inatt, den bestod inte av mycket sömn eftersom jag råka hamna på fest till typ klockan fem igår. Det är ganska skönt & hänga hemma. Få lite tid med mamma, tittat lite folkrace, träffat massa fina människor och så. Men igår drog jag iväg en sväng själv, jag kände helt enkelt att jag var tvungen och känna lite på busssätena & tågens ruttna sittplatser. Det var skönt, guld värt! Gick en heldag på stan, det var party! Kontot tömde jag ganska bra, inte för jag köpte något vättigt med ändå. Jo, det är lördag idag... Imorgon är det söndag, då är pnl slut, ÅHHH YESSS! Lycka på det! Och då är det dags för mig att åka & jobba lite med ( om jag inte åker redan ikväll ) Måste även packa redan på onsdag till Semesterracet eftersom jag ska iväg på torsdag, packa väskan & försvinna lite, träffa guld! Ja, va fan ska man säga? Det är sommar & jag håller på att lära mig att drick bääääärs!


fjortistjej

RSS 2.0