farbror blå

Igår var det kallt ute. Så vi rev ut det mesta i en sopptunna och börja elda på gatan. Det resulterade i värme. Till polisen kom och bestämde sig att ta upp en jakt på 3 tjejer som försökt leka scout för att hålla värmen. Springa ifrån en bil med blåljus som gör en yr i hela huvudet var en kamp. Dom kasta sig ur bilen och bestämde sig för att leka batman. Dom tog i med sina mansröster och sa "STÄLL ER MOT VÄGGEN". Då stanna Matilda och Camilla och insåg att det var kört. Jag vände istället och fortsatte glatt springa men ölen i ena handen och byxerna i andra för att inte tappa dom. Fast när mannen som för övrigt sprang lika fort som en häst skrek åt mig att "STANNA ANNARS JÄVLAR" kände jag att han tycker nog inte att det är lika kul som jag. Så ja stanna och han slet väldigt bestämt tag i mig och putta mig några gånger för att visa att han menade allvar. Resultat, kvällen kändes som gröna lund. Blinkande blåljus och en mycket glad, pirrig och lite oväntad känsla. Precis som att åka en karusell. Tack för mig.







Hejdå Stockholm.

Nu är det fan i mig min tur. Jag ska åka ner till Östergötland och ta studenten. Efter att ha pluggat ifatt två års missad skoltid så är jag fan ifatt. Ta den o stoppa upp i röven! Sen kanske inte jag sitter med bästa betygen. Men jag har slutbetyg, har flyttat långt åt helvete och har jobb. Några dagar tillbaka har jag tagit upp åkandet med skateboarden lite. Har också hittat lite ställen att hänga på. Så vi har testat lite öl här och var. Funkade perfa! Sitter för övrigt på en svettig buss påväg till Linköping nu, morsan och plasfar hämtar upp mig. Skönt och slippa buss sista milen eftersom jag redan slagit ner alla med min packning som består av utstickande skateboardar och liknanade.











saknat



Halva mitt liv ligger visst på den här bloggen insåg jag här om natten. Insåg också hur mycket mitt liv har ändrats senaste tiden. Får inte till mitt liv på den andra bloggen, varför? Det vet jag inte. Jag kan i alla fall berätta att jag har flyttat till Stockholm. Bor i en sjukt fin lägenhet som ligger på söder. Kan också tillägga att jag nu är sambo med min flickvän, vilket känns så jävla bra. Tar studenten om två veckor med. Fick panik över det här om dagen. Men nu är betygen fixade. Helt otroligt att jag faktiskt har klarat det. Och, så fick jag även sommarjobb igår på postens lager. Grym arbetsplats. Kommer jobba natt med, så det blir spännande och se hur jag trivs med det. Så ser mitt liv ut.






Hänger på ballen, at my new place





RSS 2.0