kisahäng!


Det börjar gå att andas i Kisa, att träffa gamla kompisar är alltid trevligt och idag har jag tröstat mig med smörgåstårta och rabarberpaj efter att jag åter igen insett på körskolan att jag inte kan läsa. Det är ganska jobbigt, att man ska behöva lära sig läsa igen för att klara körkortet, fint! Sen, så drog ja till Tina, slängde mig i gräset och spela gitarr med lite bärs & snack :) " börjar bli kung på det här jobbet, livsnjutare "



ge mig allt ikväll

Hjärtat brinner, jag springer så stanna när du märker att jag förföljer dig!

schemalägga sitt liv!


"du börjar ju bli vuxen nu" sa syster när hon titta på mitt schemalagda liv en månad framöver. Jag vill gråta, inga sista minutenresor bort från mitt rum här inte på ett bra tag. För övrigt så sov jag själv inatt, i mitt egna rum. Eller, ja det känns inte riktigt som att det är mitt rum. Är ju bara här och hälsar på ibland. Runt klockan 4 inatt så ville ja dö, ja ville upp till Line och sitta på hennes balle & se dagen komma, röka & snacka skit. Men nej, då låg jag här instängt, party! Mina kvällsaktiviteter är att försöka lära mig dricka öl, hade hellre lärt mig andas under vatten för det här är fan omöjligt!




ge mig en del av din stad & ta hela min!


Kändes rätt okej att komma hem ändå, till en början. Jag och Freja satt nere vid udden och käkade godis & drack cola på bryggan. Vi snackade skit & sen åkte vi lite inlines! Nu är jag hemma, det känns så jävla lustigt att vara själv, att vara tillbaka i det här rummet. Känns som att veckodagarna kommer flyga iväg och jag kommer inte hinna med ett jävla skit.



Kisa, ja säger då det!

Hänger hemma i bynn ikväll, dricker öl och lyssnar på Hakan låten Det är coolt (y)


Hakan hakan, det är min bästa vän!
Hakan hakan, vill inte mista den...

vad är en bal på slottet?

Här har vi puddingarna från igår, sjukt vackert :)

just lose it

hemma, verkligen hemma!
kändes konstigt att sätta sig på stentrappan vid ica & vänta på mamma.
men, nu ska ja göra det bästa av saken och njuuuta av att vara hemma för en gång skull.
duscha & vara naken hela dagen på schemat, och en pizza, ja en pizza på det!

i just want to go home

Då var det dags, gick och la mig imorse med vaknade ändå tidigt. Vaknade av att man fick ett sommarjobb på två veckor, så nu har man två jobb i sommar. Det känns ju faktiskt inte helt fel måste jag säga! Så det är bara hem och fram med kalenderna och säga hejdå till att hitta på något i sommar.... Haha, nej så är det kanske inte men lite jobb ska ja fan trycka in! Gårdagen var iaf bra, vaknade upp hos Line, sket i och åka hem över huvud taget. Var på bilträff som inte alls bjöd på så mycket folk som jag räknat med. Så åkte hem till Emelie istället och såg på film och snacka lite skit med en kopp kaffe i handen. Sen vart det att tillbringa natten hemma hos älskling och kolla gamla inlägg på internet, hujedamej så kul! Nej, dags för frukost på pressbyrån!
nu vet jag vart jag vart jag måste gå för och se

godmorgon

morgonen är redan här, skott i huvet jatack

tig kvinna


Imorgon är det söndag, imorgon är det dags att åka hem.
Mina pengar är officielt slut i plånboken & mina kläder är nerkladdade, luktar bajs & är allmänt äckliga! Jag är så trött så jag vet inte vad jag heter. Jag är så jävla opepp & kan inte sluta tänka på dit pissiga jävla samtal. Jag tycker du kan låta mig vara, tycker du kan stänga av din telefon, radera mitt nummer eller helt enkelt låta mig vara. Jag hatar dig lite mycket typ. Jag vill limma fast mig lite i soffan här & inte åka hem. Och sen så vill ja pissa lite på alla. Ja kom just på att det snart är skolavslutning, att det snart är ( eller är det sommar ) typ, midsommar snart och jag kommer ruttna på i ett fotbollsmål & äta äcklig mat och hoppa studsmatta. Jag kommer nog flyga bort lite, heddå!


Call your girlfriend, say you just met somebody new.


natten är ung & Line är naken!


Jag och Line satt ute och rökte när det började ljusna som vanligt. Och när man kan sitta ute i bara t-shirt när klockan är 04:00 så känner man att, jafan det kanske är så att sommaren kommer snart? Fast, den kanske redan borde vara här.. Aja, ja & Line la oss i sängen på morgonen. Och eftersom min telefon hade fått vila lite så vart igen klocka ställd och att "åka hem tidigt och ta tag i livet" vart till att "stanna i Linköping och skita i att åka hem över huvud taget" Har inte vart hemma på en vecka snart, men men.. Det är gutt! Idag verkar det som att det blir att åka och titta på Emis bal :) Sen så vet jag inte vad som händer!


ja tvivlar på om man kan gå av

fräscha som aldrig förr

fina Line!


Efter min bussresa så mötte jag upp Line i regnet, vi gick bort till hemmakväll & köpte powerking och cigg. Efter det så gick vi hem till Line, ja kasta mig i duschen, sen så vart det att dricka te, äta knäckebröd med margarin & krydda och äta massa salami. Till det vart det massa skitsnack. Vi snacka om allt som hänt sen vi sågs sist. Snacka om hon som äger en nyckel som går till en dörr, och att man inte ska lämna ut sin telefon med massa pinsama skickade sms. Nejnej, det har jag lärt mig! Nu har Line pillat mig i håret, och så har vi bosatt oss i hennes säng med var sin mac. Musiken dunkar i våra öron och ja är inte ett dugg trött. Även fast klockan är mycket och så.

älskar dig


partybussen!


Det är ju faktiskt inte varje fredagkväll man får spendera med en hög pansionärer & unga killar som sitter och läser "de smålänska språket och ljud" HAHA.. Oj, så dum jag är! Det är ganska party här, alla sitter och pekar och berättar vad det är dom ser. Först trodde jag att mannen pekade på mig hela tiden, så jag vart nästan lite ledsen tills jag insåg att alla andra gamlingar titta ut! Jag har beställt en biljett till Norrköping, men sen att bussen går till Linköping gör mig inte ledsen alls! Slipper man bytena! Ikväll blir det ju Line som sagt! Imorgon skulle ja ha tjänat lite pengar, men det blev inte så, så det får blir att dricka lite burk, måla lite folkracebil sen dra till Linköping eller något liknande :) Borde ju kanske säga hejhej till mamma innan jag drar iväg med!

ge mig allt idag, det kanske inte finns något imorgon



hejdå Stockholm!


Då sitter man här igen, på en buss tillbaka till verkligheten!
Fast, jag kommer landa i Lines dusch, för ja orkar bara inte åka
hela vägen hem, och jag saknar min pulla så det skriker i hela mig!
Hade ja pengarna skulle jag hoppa av bussen, köpa mig ett hus och
ta med den bättre & bara vara! Men, ja antar att det är till för att man ska
tillbaka för att längta ut! Dagarna har varit obeskrivliga, helt sjukt!
It´s receives, to not see your beautiful face tonight.
But, i guess it´s okey. Becouse i, I am a boomerang,
doesn't matter how you throw me Im soon
turn around and I'm back in the game
Damn, damn girl you do it well !

Hitta nyaste bilden med, några somrar sen om man säger så!

time for Östergötland!

Idag är det dags, sätta sig på bussen & fara till Östergötland!
Fast, hem till Kisa.. Nej det får vi nog ta en annan dag!
Kontot är ju ännu inte tömt och rena kläder finns!


du är ganska grym

varje gång ja hör dig

Jag har inte släppt smaken från ciggaretpapprena.
Lukten av tobaken på mina händer.

Men din röst hade jag nog förträngt tills idag!


-

allt är så jävla fint och jag vill inte hem!

fuck yeah!

Sommarjobb bare!
Mamma försökte ännu en gång tvinga mig till att söka kommunjobb i sommar. Jag tycker det är ganska läskigt, dåligt betalt och cpjobb! Så ja sa snällt att ja jag ska söka sen "uppps, hade tiden gått ut?" Men sen igår, ja då fick man ju jobb ändå :) och, ja kommer få lägga upp mitt schema själv, jobba ute och allt! Underbart!

var är jag

Jag glömmer lite bort att jag finns!

Såhär mycket har jag nog inte pratat om mig själv, eller fått höra om någon annan människa på jättelänge! Igår köpte vi fett med mat när sällskapet kom hem & efter det vart det och lägga sig tidigt! Ligga i sängen och bolla frågor till varandra, låta huvudet liksom koka av funderingar och ta in allt den andra säger. Det är underbart, ja skulle nog vilja stanna tiden nu! För, ja vet att jag ska hem, ja ska inte stanna här. Även om det skulle vara så jävla gutt nu!



48 dagar

kvar nu

godmorgon!

Natten har varit great!

Låg och snackade i timmar igårkväll, det var skönt! Skönt att bara prata sönder om allt! Sen har det bjuds på massa sömn, massa! Det är härligt, inte varje natt man får det.. Och även fast det lever fan från gatorna här i Stockholm så slapp man ju dom där förbannade snickarna hemma ;)
Har även fått lite sommarjobb nu med, hur underbart är inte det? Kommer får göra mitt egna arbetschema, lite great eller? Fifaaan!



-

en dag ska ja ge igen

stockholm nästa!

Bussresa, åh yeah!

Då sitter man på sista bussen då, har åkt lite tåg och sånt där trevligt med! Den här bussen tar över två timmar, så tacka fan för internet! Jag har varit hemma en del på sistonde.. Eller, jag har sovit hemma i två nätter på samma vecka, det är ganska sjukt! Inte direkt något man är van vid, men alltid trevligt och träffa mamma och så!

Jordens undergång!
Nu när inte jorden gick under så kan vi ju pusta ut, men imorse när jag vakna så var jag helt säker på att jordens undergång hade kommit! När snickarna hemma satte motorsägen i mitt tak så flög jag upp med ett ryck och bara "nu jävlar händer det"! Men, inte fan gjorde det det, nejnej, nu ska vi såga i dit tak Lisa! Stööörd!



hejdå Östergötland!

Jag försvinner lite ett tag, bort från er!
Väskan & jag är som vanligt tajta, underbart.
Känns som att jag är borta ganska ofta när till
och med mamma igår sa "väck mig innan du åker,
så jag kan säga hejdå till min snigel" Öh va?
"ja du har ju hela dit rum i väskan, så man kan
ju säga att du bär dit hus på ryggen" Ah men smart mamma!



ödet sprang över mig, och ja snubblar än!

det känns ändå väldigt, obehagligt.
på något sätt så hade det aldrig blivit
såhär om jag inte ändrade mitt namn på
facebook. det känns sjukt, att det var bara
två månader sen ja satt hemma här, i min
säng och hade packat väskan. Att det var imorgon
två månader sen ja klev av tåget & liksom bara
drogs med i något som jag inte skulle kunna tänka
mig min vardag utan nu. Siiickt dude!

no comment

det känns som att dom är ute i våren och spelar teater.
jag sitter kvar, jag hatar sorgsna slut!
så den som skrivit ska ja tvinga skriva om.
för där borta står dom och dansar, dom som tror att livet inte någonsin tar slut!!!!!!!!

säg till din mamma, att vi inte är tillsammans!

Planera, yeah right!

Jag har nog aldrig varit någon fantast på att planera, så när ja hade den här veckan planerad kände jag att allt skulle spricka, och ja så blev det! Ja ger upp lite och beställer istället ikväll när jag fått mina pengar en biljett bort härifrån och umgås med lite bättre! Jag liksom sprängs av att vara här! Nu är det måndag, jag ska försöka hinna med allt idag! Ja är barnvakt, ja pluggar röven av mig, ja ska övningsköra typ klockan två, sen ska ja till garaget, sen ska ja fixa nationella, sen ska ja packa, och städa mitt rum! Awesome eller......



spring, snabbare tills du inte finns

Underbart fina helg!

Just det, blogga ska man ju göra med!
Helgen har varit såhär megatoppen! I fredags så packade jag väskan och drog iväg skapligt! Vart att spendera några timmar på buss & tåg tills ja till sist kom fram till fina lilla Åtvi! En grannhåla som är ganska känt för sina 240 raggar killar, awesome! Där mötte jag i alla fall upp My, en tjej som går på min skola som jag träffat en halvtimma innan på mc donalds och bjöd henne på choklad.. Ja, de var typ så mycket i kände varandra.... Men, vi drog och träffa ett grabbgäng. Det var trevligt, dom var fina, öppna och grymma! Vi var vid en sjö och helt plötsligt var det 30 ungdomar som var där och alla var såhär supertrevliga! Sen missade ja bussen, snodde en cykel, åkte till någon, åt massa mat, vart bjuden på någon utlänsk juice, spydde aset, somna och sen åkte ja hem på morgonen (y)

Sen var det lördag, ja skulle ta det lungt och det sluta med att ja & två av grabbarna börja förfesta. Och sen när vi kom igång så var det bara att dra vidare på fest! Hamnade på fest i byhålan min, och det är ju inte jämt man är det om man säger så! Där så prata man med massa folk man inte sett på år och dagar, rökte vattenpipa, åt upp all mat i kylen och hade allmänt jävla bra! Tillsist vart ja så jävla trött så då tyckte min kompis till jätte jag skulle gå hem, så han lyffte upp mig på sina axlar och vandrade med mig hem! Sen vart det och prata i telefonen i 3 och en halv timma med en grymming!

Och, sen söndag, upp och mådde asdåligt! Men grabbarna och ja bestämde oss för en liten roadtrip på 30 mil som sedan vart 60 mil. Köpte en bil till mig i Hallsberg, men hade inte någon kärra med oss.. Så vi fick åka tillbaka och hämta en kärra i Linköping. Så medans hälften åkte tillbaka åkte jag och en annan hem. Eftersom jag skulle sova borta och sen upp tidigt och jobba.

känner att ja skriver hur rörigt som helst, typ hejdå
puss

sa någon fest?

jag vet inte riktigt om jag är bakis eller full än.
vill bara dö i sängen, men nej ni!
nu åker vi till Hallsberg & handlar bil!

fest eller!?

Bilden beskriver gårdagen, hej & ho!

planera

smider planer så det bara sjunger om det med Klara!

g-g-g-g-gliiiider omkring

Idag har jag bara glidit runt i Linköping med systeryster! Spenderat pengar och planerat lite. Snart bär det av till Klara för att smida lite planer om nästa veckas tripp, det kommer förmodligen bli awesome som vanligt! Men, innan det så måste jag packa väskan, för tidigt imorgon så drar jag till en annan stad och korkar upp! Får nog bli en hel del packning, för sovplats och sånt där skit har ja inte hunnit med riktigt! Helt kanon kommer det nog bli hörreni!


h a k a n

ja är en periodare, exakt som du

Mina perioder springer över mig, och min blogg suger kuk.
Jag känner mig inte cool, inte awesome, inte ens bra!
Jag ruttnar bort här, & det är självklart ingen som ser det.
För det är ingen som lever här, alla är intryckta i en vardag,
och dom tar inte ett steg utanför den stigen.
Veckonojja kanske? För, ni suger i veckorna!
Imorgon tar ja väskan och drar iaf, då måste ju allt bli bättre!
Och fina mamma sa just att hon tyckte ja skulle dra till Hallsberg på
söndag! Åh, det värmde att dra alla milen bort! Och sen ska ja få köpa
en bil med, tack mamma! Du är typ bäst, bättre, ännu mera än det!

" ja är helt enkelt inte rädd för dig längre "

someday

Underbara lilla vidriga du!

Nu tycker ja att facebook får lägga ner sin jävla "världen går under" ! När jag äntligen imorse så drömde jag att de skulle komma en tsunami... Och, jag och hundratals personer befann oss i en stor gruva av något slag. Som sedan visa sig vara ett större bolag eller företag och helt plötsligt sattes det upp bomber runt hela byggnaden. Vättigt Arne!

Blir nog att åka upp till Linköping med syster idag, övningsköra, snacka lite skit och handla upp lite pengar, fucking awesome!

brain

jag skulle inte ha ändrat sängens plats.
för jag minns den här jävla biten av taket.
och så siffrorna, åh dom äter upp mig inifrån.
sova, nej inte sova för jag orkar inte vakna.
är dom här? vem går på mig? alla är runt omkring.
just det, 1 2 3 4 5 6 7 8 8 8 8 8 8 8 8.
jag måste ta mig ut. entåthefyfesheesjuåtta.
ät upp mig, ta allt. ojämn.
en två, en två, en två.
måste upp,uppuppupp!
åtttttt.
hans nummer.

fittnatt

Är så jävla trött så jag vet inte vart ja befinner mig snart.
Jag är så jävla sockersugen & hatar att ja fick för mig om att sluta med godis.
Jag kan inte sluta skriva, ja skriver överallt. Tänker för mycket, äter upp mig själv!
Stans jävla tabbe här om natten, så jävla fel av mig.
Och så tänker jag på dig hela tiden. Dina bilder har fucking fastnat i mitt huvud dit as!

morsan

mamma: va fan gör du?
jag: klistrar fast det här till en text.
mamma: va fan står det då? hakan?
jag: ah just det!
mamma: ah, det är ju tur du tejpar med kirurgtejpen,
så du har den med dig till nästa gång du spräcker hakan!

öh, kärring!

Idag har jag varit duktig

Tog tag lite i mitt liv idag iaf, började med att gå till körskolan. Där lärde jag mig att jag är lika dålig på teorin nu, som innan jag hade läst körkortsboken. Bra jobbat Hakan! Sen efter det så gick jag hem och började rensa min garderob. Vilket gav ett stökigt rum som resultat, men.. Det är tanken som räknas! Efter det så käka jag massa rabarberpaj & tog ut pengar! Nu har jag letat fram tältet som jag och Klara ska ha med på våran resa.. Och sen så har ja suttit som en jävla kärring och pysslat ikväll. Normalt, aight!



vad händer efter?

Vad händer efter att man dör?
Freja och jag snackade om det igår, och hon förklarade att hon tyckte det skulle bli tråkigt att ligga i en kista i allt mörker. Men, jag kom fram till att, där kan man ju inte ligga i all evighet? För, om man inte finns, så finns ju ingen evighet? Men, om man födds om på nytt då? Jag vill ju komma ihåg det här livet jag har eller? Sen så kom vi fram till att allt var knasigt, sen gav vi upp våran diskution. Men, sen kom jag på att jorden ska ändå rasa på lördag. Fy fan så skönt!

personer som berör!

Hon är det finaste som finns!


Har ni som jag, personer som alltid kommer finnas kvar i era hjärtan? Personer som alltid kommer vara en del av erat liv, och ni har hundra saker ni kan berätta om dom? Det har jag, och jag tänkte berätta lite om en tjej, en underbar tjej som kom in i mitt liv när jag just hade fyllt tretton. När jag just hade satt mina fötter i en ny skola & skulle börja mitt nya liv.


Jag minns hennes långa vågiga hår, minns hur hon så naturligt skrattade och slängde bak håret medan hon lutade sig framåt över bänken i skolan. Jag själv såg mig som en ganska öppen person. Och jag minns när hon förklarade om hur hon bodde. Hon förklarade för mig att hon bodde på ett stort hus mitt ute i skogen. Och, jag har än kvar bilden i huvudet hur jag hade föreställt mig hennes hus. Hon berättade om hennes familj, och jag tyckte hon verkade som en riktigt go person. Efter att vi hade börjat umgås lite i skolan så satte jag mig på bussen tillsammans med henne hem. Jag minns, än idag när vi för ungefär fem år gick ner för den där grusvägen utanför henne. Hon gick där och skrattade och vi kom tillsist fram. Hennes familj var en riktigt trevlig prick och jag visste redan då att med henne, med henne skulle jag trivas!

När vi gick i sjuan så umgicks vi varje dag, om inte mer! Mitt rum var litet och rosa, första gången hon sov hos mig så sov vi skavfötters och jag minns att vi somnade ganska snabbt. Mitt i natten så vaknade jag av att hon skrek rakt ut. Och jag, som är sjukt lättväckt pissa nästan ner mig! "Vaaaa är det???" skrek jag. Fick som svar " HELA MIN FOT HAR VRIDIT SIG ETT VARV".
Från den stunden visste jag att hon var den perfekta för mig!

Vi började bo hos varandra, de var liksom ingen talan om om vi skulle göra något efter skolan det var mer "sover vi hos mig inatt eller hur gör vi?" Jag hade henne hos mig jämt, hon var det självklaraste i mitt liv & jag älskade henne mest utav allt!

Sen fanns det en tid då vi bråkade jämt, hela jävla tiden var det något som vi rök ihop om. Det var ett sommarlov som var det värsta sommarlovet i hela mitt liv. Jag pratade inte med henne en endaste gång. Alla hennes nya kompisar som hon umgicks med fick henne och bli en helt annan person. Jag försökte att inte bry mig om henne, men varje liten stund så var det något som påminde mig om henne. Mamma frågade hela tiden vart hon var, varför hon inte var hemma här & varför jag aldrig pratade om henne.

Det nya gänget som hon hade hamnat i satte henne i skiten. Hon visste nog hela tiden att jag alltid funnits där även fast vi inte pratat ett enda ord med varandra. Jag tänker inte dra upp alla detaljer här.

Sen fanns den där tiden, den tiden när jag stängde av mig själv. Jag sa upp kontakten med dom flesta av mina kompisar, jag klarade inte av att gå i skolan. Men, hon vägrade liksom att försvinna. Och hon fanns alltid där. Även fast jag knappt var kapabel till att umgås med någon så var hon där. Det var hon som uppmuntrade mig, det var hon som alltid fanns där på telefonen. Det var hon som alltid sov i mitt gästrum tillsammans med mig och pratade sig igenom nätterna som jag inte klarade av. Även fast jag stängde av mig från alla och bara brydde mig om mig själv så tappa hon aldrig hoppet om mig.

Jag saknar henne idag, det där lilla självklara som alltid fanns där. Att vi faktiskt satt ihop och ingen annan förstod sig på oss. Även, fast jag vet att jag har henne lika hårt som jag hade henne då så har vi tyvärr glidit isär. Hon går på en annan skola, jag har inte ro att bosätta mig.
Det finns så mycket minnen att dra upp så jag skulle behöva skriva en bok.

Så, kommer du ihåg?
Alla filmerna vi gjorde på din mobil som jag skulle döda för att få tillbaka idag?
Kommer du ihåg när vi tältade i min trädgård för att du aldrig hade gjort det innan?
När vi åkte moped på eran skitiga grusväg och din mamma tvinga i mig i en cykelhjälm och jag fick tugga lera i flera veckor efter? När vi spelade upp så sjukt mycket pengar på skara sommarland bara för att få den där jävla tobleronen som tillsist min pappa vann? När vi åkte ner för den asfalterade stigen på min datastol och ramlade ner i brännäslorna? När vi cyklade flera mil på min cykel varje dag. När vi åkte till det där jävla badstället båda två på min moped och min motor nästan brann upp. När vi gick ut i den där stormen som jag inte kommer ihåg vad den heter bara för att vi skulle köpa godis & vi inte ens kunde cykla hem för att vi bara blåste omkull. När du hela tiden skaffade pojkvänner som jag inte ens kunde prata med för jag är så jävla trög. När du fick en allergisk reaktion så det såg ut som någon hade slagit sönder en mussla, tagit det där vita och limmat fast på ditt öga. När vi klädde ut oss till indianer och sprang runt halvnakna ute i natten. Och hjärtat, kommer du ihåg alla nätter som du legat och hållit om mig medan ja har sökt efter andan.

Du är allt, och lite till!
Så, jag har bara en sak till jag vill berätta..
Evelina Hjelte, jag älskar dig!



sk8

Freja & jag drog ut igår kväll, vi gled runt tills vi landade på bryggan nere vid udden. En badplats nära våran by. Vi satt och snackade skit, drack bärs & hade det gött! Ganska skönt att kunna umgås med någon härifrån som inte är helt hjärnatvättad som alla andra här är! Någon som kan bryta den konstiga vardagen alla andra lever i här!



ta tag i mitt liv

kvällens plan: åka hem & ta tag i mitt liv.
kvällens händelse än så länge: åkt hem.
kvällens kommer hända: ta en bärs & åka inllines & pissa på "ta tag i livet"

bajs

pms, dåligt humör, vill inte vara hemma & orkar inte ta tag i mitt liv.

Godmorgon!

Jävla knasnatt!

Har sovit som en gris, inte! Kunde bara inte somna igår, och när jag väl somna till insåg jag att hela huset lös, dörren var öppen & allt. Så gick upp fixade till det. Sen somna ja igen och vakna av att jag låg och pussade på Evelina och vakna till "veeem fan är det där" tills jag insåg att det var Evelina som låg och sov så sött så. HAHA! Somnade igen, men då vakna lillen och det var bara och gå upp och göra välling. Sen lagom somna innan han skulle upp. Älskade Tom och Jerry som undehöll han medan jag snoozade lite.

Nu är ja hemma igen, panik på det. Måste bort!

skrivberoende?

Jag skulle nog kunna kalla mig själv som beroende. Beroende av att skriva, sätta datum & skapa bilder. Jag har hela tiden sen några år tillbaka skrivit, skrivit ner det mesta. Men, mina texter är lika ostabil som jag själv var då. När jag fick hem min nya dator, börja rensa i alla filer så bestämde jag mig och börja om. Den 25 mars börja ja sätta datum på alla mina texter. Jag skrev om mina dagar, och mina tankar. Den 20 april så insåg jag misstaget, jag hade inte tidsatt några av mina inlägg, så då började jag med det. idag, den 17 maj så har jag snart hållt på i två månader och jag är helt beroende av det. Ibland så skulle jag vilja publicera det jag skriver där, men det skulle inte funka. Men ibland, så vill jag!



mio min mio

Fina du!

Nu har Evelina krypit ner i vårat fina rum som består av ett hav med madrasser. Hon ska till skolan imorgon & är så duktig så! Blir och snacka lite skit, sen ska jag kasta mig i duschen, snacka med nattfolket och vänta på morgonen. Det känns helt okej och vara tillbaka i Kisa. Eller, nej nu när jag skrev det så sög det! Men, det är skönt och träffa dom gamla fina människorna, som jag faktiskt saknar! Men, helst hade jag nog satt mig på ett natt tåg tillsammans med någon fin människa och låtit farten få mig och byta stad efter stad! Hoppas ni har det gutt!



tow dad´s

Sötaste klippet

Såg just världens goaste klipp på youtube som jag inte kunde låta bli att dela med mig här! Det är en söt liten kille som sjunger till sina två pappor. Han sjunger att han vart adopterad av dom när han var ett år! Det är bara för fint det han gör! Han borde ha två riktigt stolta pappor!




sex timmar senare, home!

Då var man hemma igen!
Har vräkt i mig mammas mat & slängt av mig alla kläderna. En dusch ska det nu bli, ska bli gutt mos! Sen är det dags för att packa upp väskan. För att sedan packa den igen. Sedan ska jag slänga på mig lite skor, dra ner till stationen och möta upp en mycket saknad Evelina! Sen ska hon och ja dra oss vidare till Sis hus och bosätta oss där för natten. Kommer bli sjukt bra. Har nästan haft lite dåligt samvete för att jag inte har träffat den finnnnningen!


nästa resa tror ja hårborsten & plattången ska med!


Nyaste bilden på mig och Evelina, förr förra vintern!

BOR DU I ÖREBRO?

Någon av mina läsare som bor i Örebro?
Då lägger du till mig på facebook, och skriver till mig!
Speciellt om du vet massa om YEAH festvialen!

Lisa Hakan Blomberg

mellanlandat

Mellan landade just hos älskade Line!

hejdå Stockholm

Satte mig just på bussen ifrån Stockholm!

Jag trodde aldrig jag skulle säga det, men. Jag vill fan inte härifrån!

Stockholm har varit hur bra som helst, även fast jag kanske inte gjort något speciellt så har det varit så jävla gutt! Fina människor man bott hos, superfina! Har dragit runt på stan en del och sett mer saker än vad jag sett på år! Det är ganska sjukt, hur stort saker kan vara. Alla runt om liksom bara glider runt i sin vardag medan jag försöker glida med och känner mig som en lite dvärg, vilse i skogen.

Jag antar att man måste hem och mellanlanda någon gång ibland, själv vet jag inte när jag kommer hem. Jag måste upp och träffa min pulli nu i alla fall som äntligen kommit hem igen! Mina pengar är inte slut, och jag har än rena kläder. Jag vill bara dra vidare!

jag är så full

blandade känslor i hela kroppen.
sista natten i Stockholm & jag vill bara limma fast mig själv på gatan.
vill inte åka, vill inte försöka platsa in i vardagen hemma.
mellanlanda, sen vidare ut........

stockholm!

har inte tid med datorn här i Stockholm..
ni har mycket och läsa när jag kommer hem sen kan jag lova

stockholms gator

yrar runt, äter mig tjock, trängs bland folk & planerar att bli rik!

umgås med bättre

slut på ideér

hjärnstopp

pengar rullar in !

Tänkte bara berätta att för två veckor sen bestämde jag min med noll kronor på kontot att jag skulle till peace and love. Nu är det jobbigt, för nu har jag pengarna till biljetterna. Men, vart är allt awesome folk som ska dit?

hallå världen !

Stockholms morgon!

Bilar som tutar, människor som skriker och div är något som jag inte är van vid.. Men att kombinera det med en riktigt skön säng vart inte så dumt ändå. Jag är själv i en etta någonstans i Stockholm, har nog inte en aning om vart jag är. Dom jag bor hos, dom är och jobbar, så jag är själv. Ligger och funderar lite på hur jag ska göra med mitt skrivande. Om jag ska fortsätta såhär, börja på min andra blogg igen, eller va fan man ska göra..


mitt hår när jag & Klara var ute och fotade. cheyigt! (y)

Feminist, javisst?

Visst är det bra att vi kämpar mot rättvisa hos könen!
Absolut.. Men, det var inte riktigt det jag skulle snacka om..
Utan, raka sig på benen och div..
Och, hur överdrivet naket allt är nu för tiden!
Vad är det som gör att vi tjejer ska göra det & inte killarna?
Personligen så skulle jag aldrig sluta och göra det.. Jag känner mig
fräsch & snyggare med rakade. Men, nu ska mitt påstående in..
Hörde någonstans att, förr var ju det bästa som fanns somrarna.
Då kom alla kjolar och ben fram, för, då var det benen som var mest
attraktivt. Och, min kompis hade då hört ett påstående från en gammal
farbror, att jo, det var ju det bästa som fanns att se dom där fina benen.
"Och speciellt hur deras håriga ben fick det att se ut som dom glänste i solen"

What tänkte jag med en gång, hur kan man tycka det är snyggt?
Ja, här ser vi hur allt bara förändras hela tiden!

hårigpung


hej, fetto! titta hit då........

Fy, vad fet du är!

Jag och Klara gick i solen längs en grusväg här om dagen och pratade om allt som vanligt! Vi började prata om foton & modeller. Då Klara hade sett en undersökning, eller nja mer ett påstående som jag tänkte ta upp här.
Förr så var det tydligen en tid då det var väldigt populärt att se värsta trashig ut.
Så man lätt modellerna rasa ner i vikt, sminka dom så dom nästan såg lite sjuka
ut & div. Tar man en sådan bild och jämför med dagens modeller. Ja, vad ser vi då?
Dagens modeller är fan smalare, och ser sjukare ut än vad dom lyckades med..
Har letat bilder som fan, men googel är inte min vän idag. Men måste fixa ut det!
Alltså, grattis världen, vi har verkligen lyckat se sjuka ut!
style="text-align: center;">

hur många svenssons ser ut såhär?
do not count on me


Stockholm nästa!

Då har Sven-Åke tagit över bussen och presenterat dig så vänligt så!
Har suttit på Norrköpings station som en annan luffare och skrivit i över en timma!
Min väska är stor som ett as, och på snudd väger mer än mig. Skönt att komma på bussen,
för det var ingen mjuk asfalt om hade i Norrköping att mellan landa på. Och ingen vänlig själ kunna flytta ihop sig på parkbänken. Nejnej, hela för sig själv bare!

För övrigt så är det två barn som sitter bakom och läser & tittar vad jag gör.
Fast, dom kanske slutar nu när dom ser att jag skriver det här :)



Sjukt charmerande bild på mig, nykter sönderslagen tjej påväg till Rimforsa
för att lämna full Ellen, sen vidare till akuten! What a night!

bästa mamma !

min mamma är fan goast!
var hemma igår och hämta tamponger mamma hade köpt
till resan. Och så lyfter jag på förpackningen, och vad ligger inte där om inte 660 kronor?
Tacccck !!!


Stockholm åh yeah !

Då var det snart dags, bonnen ska till fjollträsk!

 Sitter & väntar på mina pengar ska komma hem!
Barnet sover, och jag har tid till och packa nu, awesome.
Åker från bynn tio i tre och är framme halv åtta, great.

Sitter inne lite på "theGaynessinSweden" en facebook grupp för gay people som enbart innehåller flator och kåta killar, haha! Såg lite disskutioner om "hur öppen du är med din samkönade partner på stan". Det är lite kul och läsa om. Jag personligen tycker att man ska få vara hur öppen som helst. Det är ju ingen som har med grejen och göra. Om du står och pussar en kille eller en brud. Och, är man tillsammans så kanske man inte vill sitta tio meter ifrån varandra och vänta tills man låst in sig i någon rutten lägenhet innan man kan pussas. Det skulle ju bara vara knasigt. Typ gå på stan och bara "yeah dude" *klapp på axel* "fan vad grym du är".. Istället för att ge personen en puss och bara "faaan, du är grym!" Så, öppna upp er!
Hångla mer på stan!

Och sen så vill jag tillläga att jag inte är tillsammans med Tina som någon kommenterade om på någon bild här innan, haha! Vi är bara kompisar :)


ganska sexig bild, skulle klättra in genom portfönstret


10 timmar !

Sovit ungefär 10 timmar på 55 timmar!
Känner mig jättefull, fan så awesome onsdagkväll, lilllördag (y)

tjockisnojja !

Äre bara jag, eller är jag lite tjejig idag

Jag är supernojjig idag, känner mig tjockis, segis och ja allt! Så jag gick bort till Klara och titta på gamla bilder på hur vidrigt smala vi var när vi var små. Och, det hjälpte ju en och känna sig mindre tjockis.. Så, tillsist så tröttna jag och Klara och fira det med ben & jerry´s, winnerbröd och pucko till kvällsmat. Smart drag va?

Imorgon drar jag i alla fall, för det är så att jag beställde en biljett till Stockholm inatt!
Jag är fan livrädd, Stockholm är stort när man är uppvuxen bonne kan jag lova er!
Men, Stockholm får det bli, och det kommer bli awesome och slippa alla här!
Kände att jag behövde komma iväg. Komma bort från alla tjat, tvång & allas jävla gnäll!
HAHA (nu är det ju jag som gnäller, men man blir ju som man umgås)

Flaaatdrama!
för övrigt så fick ja se live flatdrama när jag vänta på bussen på stationen i hålan, haha säger jag bara. Brudar är extrema på drama, och nu var det två med. Jodå. Det  vart skrik, gråt och på det en av deras pappor som stod och tjata om att den ena skulle hoppa in i bilen. Herre, ville bara be dom göra slut eller ligga med varandra. Någon bättre lösning än att stå där och glo!


imorgon drar du, bort från Sverige, kommer sakna dig hela tiden!
ha det bäst pulli, du är värld det här, diiin stund, och skit i alla andra nu

we will be lights

I just wanna give it all to you
I wanna share this with you
so...
Open up
Let me fill your cup
I can really pour it out
It will be like, I will be enough!

inskränkt i någon annans håla

Läskigt självklart

När jag var mindre så var allt så självklart, jag skulle bo kvar här, skulle skapa ett liv här, skaffa jobb, ett hus med trädgård, förmodligen ungar och en karl som skulle mögla i soffan. Men, allt var så stort när jag var liten här! Man såg så mycket nytt folk varje dag, man hade hela tiden något och se fram emot! Börja nya skolor, få cykla till skolan helt själv, börja högstadiet, få vara utanför skolgården på skoltid. Sådant var verkligen saker som man såg fram emot, något helt galet! Men nu, nu är allt bara så läskigt likt sig själv. Alla mina kompisar, alla vuxna, alla runt omkring gör samma sak. Man vaknar, dricker kaffet och läser samma skit i tidningen, åker till jobbet, äter och sover. Så håller det på hela tiden. Man stänger bara av sig själv, och låter allt gå på löpande band! Jag har bestämt mig, jag ska inte ruttna, jag vill inte ruttna..

go mom !

Aggerar mamma!

 Jaha, då har snart halva dagen gått! Just tryckt i oss lite käk & det är dags för lillkillen och sova. Jag har redan varit vaken i cirka 8 timmar och klockan är bara halv ett, det är awesome! Imorgon blir det samma grej, bara att jag drar sen, åh peppa peppa! Ska bli så gött och komma iväg och umgås med bättre!


a change is gonna come

ikväll ska du vila i mina tankar,
jag ska tänka på när jag första gången såg dig.

du kom till mig, som en kniv i underläge.
du stod breved mig, så som ingen annan gjort.

så ikväll, då ska jag tänka på dig.
det är det minsta, och enda jag kan göra!

mänskligt

Somnade runt två, halv fyra börja ja ligga och smsa.
nu är klockan 05:36, kan lika gärna gå upp och fånga dagen!

away

flyttat lite i två dagar, ja tjänar pengar!
om några timmar så vaknar lillskiten och dags för barnvaktstime!
pengarna, dom har ja redan planerat vad ja ska lägga på.
torsdag babe!

ligger i en soffa som luktar ny nu, de är kolsvart!
jag vill ut, se solen gå upp, vandra längst vägarna bara för
och sen om jag blir överkörd eller inte, om bilarna reagerar eller
va som händer! men, ja måste ligga kvar, klockan, spring, snälla spring!


vill lära mig spela gitarr, på riktigt

Dag 04 – Detta skulle jag vilja göra innan jag dör.

Jag vill se, se helst allt! Jag vill resa runt, vara knasig! Jag vill hitta den där awesome personen som kommer förändra mitt liv. Jag vill tågluffa, gå tills mina fötter inte vill bära mig mera. Jag vill resa, ja vill helt enkelt bara kunna se tillbaka och tänka, "fy fan, ja är ju inte riktigt klock"


party, eller?

inga titlar, inga tvång

Linköping

Drog upp till min älskade Line för att säga chingeling!
För nu är det så att hon ska åka till Spanien, utan mig!
Så mycket gay bakom alla fördomar!

Tänkte berätta lite om en sak, som jag tyckte var roligt i alla fall. Fast sen vet ju alla, hur min bonnehumor är! I alla fall, en kille har skrivit rätt mycket sms till mig. Tillsist så tröttna jag & sa att jag var gay.. Då, ja då fortsatte han med sitt jävla tjat. Så då sa jag att han inte skulle ragga på tjejer när han var så feminim. Genast börja han fråga varför han var feminin och bla bla bla! För, killar ser verkligen det som en dålig sak, fattar inte varför. Men efter en massa prat så börja den där tuffa killen att mjukna till sig, han vart inte alls lika obehaglig som han var innan, och helt plötsligt berätta han att var lite nyfiken på killar och hade testat lite. Ja, se där ni. Alla coola killar som raggar sönder på tjejer kanske inte är så coola när man väl snackar med dom!
Peace på det!


Line och ja idag, vi är ju bara för balla!


BÖÖÖG

Jag har funderat starkt på en sak..

I dagens samhälle så är nästa alla

flator accepterade.. Oftast så bryr sig inte folk

om någon är det, vissa tycker det är nice &
-large;">
endel, ja dom har ju sina egna åsikter som jag

helst inte vill ta upp här.. Sen kommer man till

det där ordet, bög.. BÖG BÖG BÖG.. Något

som faktiskt inte accepteras, eller? Så fort jag

i alla fall nämner de ordet så mötts jag

av hårda blickar, konstiga disskutioner eller

rent av kränkande skit! Oftast så är det killa i

ålder 15 - 25 som bara ÄR EMOT DET ! Varför,

ja det är alltid lika kul & fråga, för svaret är

nästan alltid detsamma. Dom tycker det är

äkligt att två killar har sex, dom tycker det är

vidrigt att "packa bajs" .. Well, hello there!

Jag personligen tycker det är minst lika

äkligt när en kille gör de på en brud.. Eller

nej, då är det annorlunda eller? Eller så får

man ofta höra.. "ahme, han kan ju börja

taffsa på mig eller något" Öhö, varför

liksom? De är ju inte så att man går runt &

taffsar på allt & alla eller, man taffsar väl på

någon som verkar intresserad tillbaka, annars

kan man ju kanske gå hem & tänka om

lite.. Alltså, jag förstår inte riktigt grejen.. Låt

säga att din bästa kompis, din son, eller någon i

din släkt som du tycker sjukt bra om skulle

visa sig vara bög.. Ja men gud, ska man då

tycka illa om den personen helt plötslig bara

för den gillar kuk liksom? Ser inte någon

menning i det här, de här är saker

som verkligen får mig så jävla pissed! Jag har

kompisar som är bögar, guess what? I love

them all !


typ, jaskfhgajkfkhlsdghjaktEWK!

jag hatar mens!

Hej, välkommna! Slå er ner, ta en stol och sätt er på golvet!

Natten var så jävla great, tjänade 400 kronor genom älskade internet!
Ibland är man ju ganska smart alltså, haha! Sen så snacka jag i telefonen med en cool tjej!
Fikat, ätit mig tjock, sjungit som en idiot.. Ja, sånt där man gör på nätterna när man inte har något behova av något som kallas för sömn!

"Vaaa, är du gay? du är ju tjej?"
Har just kommit på att det inte finns några killar som har insett att tjejer kan vara "gay" .. Nä, för det är killar som är gay, gay är bög... ? Fast, jaha ? Gay står för homosexuella och homosexualitet, så att nu tycker jag att ni läser det här igen & gay kan vara tjej :)


För övrigt hitta jag en bild på min ifrån 9an,
det här får nog bli mitt reserv sommarjobb!
Åka runt och skrämma folk & göra ballonghundar!


Dag 03 – Vad är kärlek?


I mina ögon så finns det så mycket som är kärlek. Kärlek är min familj, mina vänner, den man tycker om! Kärlek är nog något man kan känna på så många olika sätt! Men, kärlek till någon speciell, det är nog något obeskrivligt. Det är något som får en att känna att varje liten sak som har med den personen och göra är viktigt. När man är kär i någon så känns allt sådär sjukt lätt, det känns som att varje liten sak som gör en glad, blir dubbelt så underbart när man har någon man verkligen tycker om. Kärlek är något som man aldrig tröttnar på, varenda litet sms, varje minut i telefonen, varje gång man ses och varenda sekund tillsammans är viktig. Även om man är ute på fest, pratar sönder varandra eller helt enkelt bara är nära varandra utan att göra något som helst. Varje sekund känns bra! Och, när du är utan personen. Då känns det jobbigt att vara utan den, fast ändå så skönt att ha något och se fram emot. Kärlek är beroendeframkallande, och det är mycket mer underbart än cigg, alcohol, droger jaa, vad som! Och, det är förjävligt och bli av med det. För, det är alltid en del av dig själv. Alltid!

Personligen, så väntar jag än på det där extra!


05:37

Två timmar sömn, godkänt?
När fan ska man hinna med och sova?
Fast, två timmar borde väl räcka eller?
Solen är på väg upp, och ja vräker i mig kakor och mjölk.
Mina timmar bara flyger iväg i telefonen, det är helt sjukt!
Musiken är med mig hela tiden, allt känns så jävla fint någonstans
mitt i allt det här! Speciellt att sommaren kommer med!
Vill bara skita i allt, är så trött på alla jävla tankar!
Har ni någon person som betyder sjukt mycket för er?
kan ni inte berätta lite? tycker ni suger på att kommentera, jag är ju intresserad av er med!


you can´t feel anything that your heart dont want to feel

röra

bloggen är en jävla röra, ska göra om den, och se till så att allt funkar!
får ju inte ut några jävla inlägg, inte okej!




pojkflicka

Tankeställare, borde läsas!



Klara är som en liten personlig tankeställare, när vi gick hem från badstället idag så gick vi och snackade om jämständighet mellan könen. Jag är ju den där typiska "pojkflickan" ingen tvekan om det. Och, Klara personligen tror jag har "pojk-adhd" haha! Men, hur är det nu egentligen? Det är ju egentligen en ganska positiv sak om en tjej är pojkig. Skulle en mamma säga " min dotter är en pojkflicka ", så skulle ju genast alla tänkta "åh så bra, hon är nog en sånn som står på sig och hörs lite mer än alla andra, tar tag i saker och har många kompisar " medans om en pappa skulle säga "min grabb är en flickpojke" ja då skulle alla genast tänka. "vad säger han, sitter han och påstår hans son är bög eller" (finns ens ordet flickpojke?)
-
Så, vad är det nu som gör att det är såhär, ja blir lite full i skratt av att tänka på det.
Det är så jävla fel. Varför skulle det vara fel, om det är rätt åt andra hållet?

Klara place !

Jeffla internet!

Kom just fram till varför jag tappat alla läsare, alla mina blogginlägg jag har gjort har inte kommit ut. Dom har lagt sig någon annan jävla stans och inte på min blogg. Nu blir ja sur, hatar datorer!

Menmen, nu sitter jag hemma hos Klara. Hon lockar mitt hår, och har bränt upp mitt öra, awesome! Hon ska trycka i mig i en klänning med broderi på. Jag är rädd, jätterädd! Hon hade nog hellre fått elda upp örat än att trycka i mig i den. Men, ja va gör man inte för sina vänner när hon ställer upp och ska med ut till ett badställe för att fota :) Hon försöker göra mig tjock med, pillar i mig chips och kladdkaka, fyfan! Inte okej någonstans! För övrigt hitta jag ett gamalt blogg inlägg på min andra blogg om bögar. Det ska ut här ikväll tänkte jag, awesome!


stay whit me

vill inte bli beroende, inte av någon

grillkvällen

Bjuder på galet många bilder från grillkvällen hos Ellen,
tur man är på topp!



















grillparty @ Krågedahl

Galen kväll!

Tina & jag åkte till Ellen.
Två killar lifta och gick 4 mil med tält och gitarrpackning.
Vi åt grillat.
Vi luffa till ett badställe.
Vi spela & sjöng.
Drack oss berusade.
Vi skratta.
Nico fick grillen i huvudet.
Vi rökte vattenpipa.
Jag fick för mig om att gå hem.
Jag gick i skogen, över en mil.
Fick skjutts tror ja, home!

Underbar kväll

sug kuk

underbar jävla kväll!
balla ur i slutet, mina fötter värker.
skogsvandringen på över en mil fick mig och spy ite

tagga grillfest !

Drar ut i skogen för att spela cool, bli tjock och berusad!
Livet är fint ibland.

Godmorgon, godnatt, puss & kram, hej helt enkelt!

Jag slöt mina ögon samtidigt som solen gick upp, jag ville inte, men man är väl så illa tvungen. Jag kunde nog inte låta blir och vakna. Även fast jag ställde min klocka, så kunde jag inte vänta på den. Jag gick upp, packade min väska och gick ner till affären gatan nedanför Line. Köpte mig en dricka och lätt mina fötter ta mig till tåget. Jag befinner mig på tåget nu, men kommer lägga in det här lite senare, eftersom att jag inte har något internet.

Jag vet egentligen inte vad det är som gör mig så lugn av att åka tåg eller buss, kanske för att jag helt enkelt inte kan påverka något. Jag kan bara sitta här, stänga av min kropp och låta mig färdas över länsgränserna. Jag älskar det, ja det gör jag ta mig fan! Jag älskar och fundera på vart alla andra ska, vem dom ska träffa och varför dom beter sig som dom gör.

Idag är det i alla fall fredag, helg skönt! Ändrade planerna inatt, ska istället till Ellen och umgås med lite folk, tända grillen och äta oss tjocka! Efter det ska vi ner till hennes brygga, ta fram gitarren och drycken. Det ska bli så sjukt mysigt! Hoppas ni har det lika fint som jag har!




04:08

Finaste Line

Vi har skrattat oss igenom dagen tillsammans. Hon är bland det finaste jag har. Jag vet inte hur många gånger jag kan säga det, tröttnar aldrig! Klockan är på tok för mycket. Vi sitter i var sin soffa & är allmänt flumiga och höga på saft! Musiken dunkar i tankten med våra hjärtan och vi lever såhär extra mycket när alla andra sover. Dagen har redan vaknat. Vi har rökt till fåglarnas sång, vi ser dagen ljusna. Jag känner att jag aldrig vill sluta mina ögon.



natten är ung, och vi är vakna

sova känns som att det inte finns, jag älskar det!
Line jag & Josso har gått över den här trötta gränsen & nu myser vi i soffan.
Vi ser på något slagt gayprogram, det är awesome!

b-rudar


tvillingar

kan inte avgöra vem som är sötast alltså, fyfan så klockren!

hej, ska vi byta stad?

Är det någon mer än jag som bara vill byta stad ett tag?
Jag känner att jag bara skulle vilja ta min väska och ta vilket jävla tåg som helst, vart som helst! Bara byta liv med någon en vecka, eller två! Det skulle vara så jävla awesome! För, har ni tänkt på en sak? Undra hur andra tänker just hemma hos sig, hur man har ett förhållande till sina päron & så. Jag skulle nog vilja byta stad bara för att just gå på dom där andra gatorna. Dom där gatorna som är någon annans gator som dom alltid har gått på. Det ger mig verkligen gåshud. Förstår inte riktigt varför. Men någon annans lukt, någon annans skor och stad skulle vara underbart just nu!


hej jättenyafinabild, haha

systrarna Stolt

Tröttna lite på hålan, så ja packade min väska och drog till systrarna Stolt, underbart!
Vi har suttit ute i den fina kvällsvärmen, rökt cigg på cigg & druckit cola! Nu känns livet
såhär fint igen! Imorgon är det fredag med, kan det bli bättre? Jag är lite tom på disskutioner.
Men, snart så kommer hjärnkontoret igång igen och då ska vi fylla UtanochInnan med text och konstigheter! Blir kvar här inatt, det är skönt!





fuck off lite sådär!

Tog ut min ilska på mitt hår, så nu är det ju bara klippa av det, haha!
Jag har inte fattat för ens nu att imorgon är det fan fredag, så va fan ska man göra i helgen? Jo imorgon ska man kanske på något skit här i bynn, tydligen någon som skulle spela. Sen efter det lätt det som vi skulle öla, och det kan man ju inte tacka nej till. Lördag så ska man träffa den bättre & sen blir det nog att fira syster och hennes sambo med lite grillning och så. Låter inte helt dumt, nej nu vill jag ha fredag!



.

i dont want to get to close! but,

girl your body fits me like a glow!

pms

Jag är så jävla, kahsfjkasghtjlhkwejtkwhtj!
Jag vill inte sitta hemma i den här vidriga jävla hålan, jag vill inte vara i närheten av någon. Jag vill inte höra från er, jag vill inte att du ska finnas i mitt liv, jag vill inte att ni från P-sida hör av er längre, för fuckers, det är redan försent, fattar ni inte det? Och, nej jag vill inte höra från dig heller för det är inte okej så som du håller på! Jag vill inte göra nationellt prov imorgon, så jag tänker helt enkelt skita i det! Jag vill göra dreads, packa min väska och sätta mig på ett tåg som inte leder någonstans. Men nej, då ska man bli mördad och våldtagen så fort man sätter foten utanför där man hör hemma, för hej vårat samhälle funkar så idag. Och kan man lifta? Nej, då slutar man i backluckan sönderhackad i flera miljoner bitar. Fattar jag vad jag pratar om, nej! Men det är ungefär såhär jag tänker nu. Och när jag ändå är igång så kan jag ju lika gärna lägga in att jag hatar erat jävla tjat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

farväl spotify!

Får inte fingrarna ur röven och köper spotify premium, så börja vänstra med Grooveshark.
Börjar bli lite kär i det programet, så varför köpa premium?

http://grooveshark.com

Lill-lördag !

Fina Jesper, älskade barndomsvän!

Jag fick lite panik igår, jag kände att jag inte ville ruttna på mitt rum.
Och vad är inte mer underbart än att en gammal barndomsvän hör av sig
och frågar om vi ska träffas? Givetviss, jag bara kasta mig på skorna och gick
och mötte min fina lilla Jesper! Vi gick hem till mig och stängde på en film & åt oss
tjocka. Tills jag kom på att sitta inne sög, och sen att det var lill-lördag var ju toppen!
Så vi packa väskan med vattenpippa, bärs & gick och handlade godis. Sen drog vi oss upp
på ett berg och satte på lite musik och satt där i mörkret och rökte & njöööt! Då måste jag säga
att då är livet fint! Och åh så jag har saknat min Jesper, helt sjukt! Alla minnen fick mig och bli så
sjukt jävla glad! Tack för det, du vet att jag älskar dig! Dubbelt så mycket än alla dina andra brudar ;)







Dag 03 – Vad är kärlek?


Kärlek är när hjärtat slår fort och man har en titel tillsammans med någon!
Neej, ja skojade, så är det väl kanske inte..
Kärlek är något som får en att bli såhär glad så man inte ens kan stå still. Något som får en och längta och känna att man inte vill vara utan en viss person. Kärlek är något man måste trivas i & känna sig sjukt bekväm i. Kärlek, som får en och glömma allt runt omkring när man är tillsammans med den. Kärlek, som får en och sakna en person varje sekund man är utan den. Kärlek, som får en att bli glad varenda gång det står kärlekens namn på telefonen. Som får en att stanna till när man hör namnet på den. Kärlek är nog obeskrivligt, men åh så fint det är!


kommentarer!

Bloggen fixas nu, tänkte inte på bredden eftersom vi har awesome mac datorer, haha!
Ska göra er nöjda ;)

fixat bloggen!

Självklart är det Line som har gjort iordning bloggen, awesome!
Line: Vill du ha mörk, kanske ljusblå?
Lisa tänker, *ja mjölk är gott, och ja ja dricker ljusblå mjölk, varför undar du?*
Jahaaaaa, snacka vi färg?

inte min stad, bara mina fötter som går på den

Hejsan alla, dålig uppdatering på grund av att jag försvann lite.

Försvann till en bättre del av Sverige och njöt lite av att bara skita i alla!
Även fast min hjärna bara har kokat av blogginlägg så står det still i huvudet nuJag lukar svett & ser ut som ett drägg, men det bjuder jag på! Har inte blivit så mycket sömn, men jag har inte slappnat av såhär mycket på länge! Imorse så åkte hon hem, jag vart lämnad kvar och lillasystern i familjen fick skjutsa in mig till stan på cykel. Haha, stackars jävel! Jag bara satt där bak och halvsov och njöt av att få vakna till i kylan. Höll för övrigt på att missa ett utav tågen. Inte okej med så sköna parkbänkar på stationerna! På vägen så åkte jag självklart förbi Line pullan, hon låg och sov som en liten gris, och jag undrar om hon var vaken när hon förflytta sig till soffan och pratade lite skit innan jag stack igen. Mitt liv är upp och ner, och jag har inte tid och hänga med. Det är skönt, skönare än ni anar fuckers. Men, varje gång jag liksom kommer hem. Det är då jag vill ta tag i mitt liv. Jag vill skaffa mig ett jobb, jag vill se pengarna rulla in på mitt konto och bara handla massa onödigt skit. Varför, vet jag inte. För så fort jag kommer ut från denna håla så ser jag så mycket mer i livet. Varför pengar? Varför kan man inte bara vara, glida runt & le.
Va tycker ni om pengar, jag hatar och ha dom, hatar att vara utan dom.
s t e n h å r d b r u d, ligga?

 


dag 2

Dag 02 - Mina föräldrar
Så, mina föräldrar, dom ända två personerna som just har skapat mig, Hakan!
Mamma & pappa bodde ihop i ett hus i våran lilla håla som jag än bor kvar i. Jag var runt 4 år när vi flyttade till ett litet område längre bort än där vi bodde förut. Alla husen var röda där, såg lika dana ut inuti och det var där jag byggde upp mitt liv. Jag hade en sjukt bra tid tillsammans med dom. Och när jag kom upp i åldern så skilde dom sig. Pappa flyttade till en liten lägenhet, och mamma bodde kvar. Jag bodde varannan helg hos pappa tills jag till sist inte klarade av det. Sen det har jag enbart bott hos min mamma & sen har jag en l

åtsas pappa som bott hos oss i snart tio år, han är grym han!
Min mamma, åh kära mamma! Finaste personen på hela jorden, min förebild och bästa vän! Hon är underbar, har alltid funnits för mig i alla lägen. Hon har bokstavligen släpat mig ur så mycket skit och alltid låtit mig gå min egna väg. Hon har bara pekat åt mig vilket håll hon tycker jag ska gå, sen låtit mig göra mina egna val. Min mamma vet nästan allt om mig och jag vet att varje sekund hon tittar på mig så är hon stolt över mig. Hon har alltid accepterat den jag är. I 9an så var mitt liv ganska så upp och ner. Det fick oss att komma varandra så mycket närmare varandra. Hon satt alltid med mig hos min psykolog, hon var jämt med mig till sjukhuset & hon är en anledning till att jag står här jag står idag. Hon och min låtsaspappa lägger all tid till mitt intresse, folkrace. Det värmer mitt hjärta så mycket! Att jag är homosexuell spelar dom ingen roll, för dom vet att jag aldrig varit som någon annan. Min mamma, hon är utan tvekan den starkaste person jag någonsin träffat! Hon, hon borde bli president!


Min pappa, min egna pappa! En person som alltid visade mig nya saker. Berättade om hur livet gått till förut. Han visade mig så mycket nytt och intressant som ingen annan förstod. Det förvånar mig hur smart han är, med tanke på hur osmart jag är. Jag har beundrat honom. Men, saker och ting förändras tyvärr. Idag så vet jag inte vad jag ska säga om min pappa, jag har nog inte lust att försöka ens. Han har inte i dagens läge gjort sig förtjänt av det.


Förebilder!

Förebild

Förebilder är nog det viktigaste man kan ha i livet!
En förebild kan vara vem som helst! En kompis, en kusin, någon i familjen, någon bloggare, ja vem som helst! Jag har några förebilder, och dom är awesome! Tänkte berätta lite om en person som verkligen har hjälpt mig dom senaste månaderna. En person som har visat mig vad styrka är och hur livet har sina motgångar. Hennes namn är Evalill, och hon är en av dom goaste människorna jag har mött!


Jag har hängt ihop med några grabbar på folkacen ända sen jag började köra. Alla deras familjer och vänner är mina vänner. Alla hjälper alla och finns alltid till för varandra. När vi förra året började köra så var det en person som började hänga med överallt. En glad och sprallig tvåbarnsmamma vid namnet Evalill. Hon började prata med mig, fanns alltid och hjälpte till och så. Hennes dotter, hon började genast gå efter mig, hon frågade frågor, ville alltid vara med och hjälpa till. Och, det gjorde mig glad, hon var ju så go! Evalill sa till mig att hon tyckte det var så kul att hennes dotter pratade och följde efter mig. Eftersom hon inte var en sån som brukade hänga på personer. Evalill hängde med på allt mer och mer tävlingar, och vi hade så sjuk roligt tillsammans. När jag ville ha bilder som hon tagit på en tävling en gång så fick jag hennes nummer. En månad senare så var vi beroende av varandra. Vi kastade all skit vi bara kunde på varadra i sms, tog ut våra aggriationer och fanns  till för varandra hela tiden. Hon har visat mig så mycket, och lärt mig om livet genom bara några menningar. Hon är en sån här person som man ser i filmer. Jag är så beundrad över hur stark hon är!

Hon är min milf, och om jag var äldre så skulle jag fria till henne på stört! Haha!

Tack Evalill, du vet hur mycket du betyder!


just want to go home!

Borta bra, men hemma bäst!

Det citatet är ingen tvekan för mig, jag älskar att vara hemma, jag har världens goaste familj och jag trivs på något sätt i den lilla hålan vi bor i. Varför, det vet jag inte.. Umgås egentligen inte med någon speciell där, och det är ingen håla att hurra för. Men, på något sätt så tycker jag om att sitta på den långa bussresan hemmåt på kvällarna. Kliva av, ut i mörkret på natten och gå ensam hem genom skogen. Eller att sitta kvar till stationen och gå dom långa gatorna hem som jag gått på så länge jag kan minnas. Sen att komma hem till mitt hus, min mamma, mitt illaluktande rum & mitt älskade kylskåp. Det är också underbart..
Men, jag tänkte. Har ni som jag ett ställe där ni känner er som hemma förutom erat "riktiga" hem? Det har jag, och har haft under två år snart.

Det är självklart hemma hos Line, dit känner jag mig verkligen välkommen hem. Hela deras familj tycker det är så naturlligt att jag dyker upp varje dag, oavsett tid på dygnet.. Sen när jag varit iväg för länge så öppnar alltid Lines mamma dörren med ett leende på läpparna och säger "det är skönt att du är hemma igen min dotter". Sånt värmer mig verkligen, för det känns verkligen som jag har gett ett intryck, inte bara på min bästa vän, utan hennes familj med. hon har en tvillingsyster som är supergo med, hon är alltid med och det uppskattar jag så mycket!

Ni är så mycket, sååå mycket såå!


Hade bara den här bilden på den här dator, så den får duga!
Jag för typ hundra år sen, haha!
Har lagt snowboarden på vinden och snön är inte min vän längre!


söta kommentar

Fick just in goaste kommentaren.
Skrev i ett senare inlägg hur folk egentligen orkade att följa mitt bonneliv.
Fick som svaret...

För att du:
1) Verkar vara en superhärlig person
2) Har en "flatblogg", haha
3) Inte är stereotypt tjejig, jäkligt bra sak!
4) Uppdaterar ofta ;)
5) Är snygg

Tack bruden, alla era kommentarer värmer!

i en annan stad

H A K A N är T I L L B A K A

Hoppas alla verkligen njöt av gästbloggningen igår av min fina Line!
Gulligt av henne och avslöja mig lite sådär med, haha!


Just nu befinner jag mig i en annan stad, med annat folk & bara njuter!
Eller, just nu är jag själv i ett hus någonstans utanför en stad själv.. Haha!
Alla individer i huset har dragit sin väg, så här sitter jag i en 80 säng & bara myser!
Det är lite konstigt tycker jag, att man kan få så bra känslor av att bara komma iväg från sin vardag, följa andras dagar och räkna lite med att man kanske blir helt själv ibland.
Som veckan i Stockholm, att sitta själv i en lägenhet och inte alls veta vart man befinner sig var på något sätt så jävla skönt. Fick mig och slappna av så mycket, för hur mycket jag än ville så kunde jag inte finnas till för alla, eftersom jag inte ens visste vart jag var. Det är inte så att jag inte vill finnas till. Men ibland är det skönt och slappna av, låta mobilen ligga i andra änden av rummet och bara plinga och ringa utan att man orkar att resa sig och svara. Sen att dra sig ut på Stockholms gator på nätterna och möta upp henne och slippa sova själv var hur galet bra som helst. Den sömnen jag fick där uppe har jag nog inte fått på månader i sträck.

Gårdagen var sjukt bra i alla fall, jag satte mig på tåg efter tåg och lätt musiken ta över mitt huvud, jag hälsade på min fina Line på vägen, och klev tillsist av tåget för målet av resan. Hon mötte mig på stationen, och vi åkte hem hit för att lägga oss i sängen och lyssna på musik och prata. Efter det cykla vi i hagelstorm, ja satte min kondition på spel. Men, jag fick min älskade cola i alla fall, så sjukt beroende av cocca cola! Kvällen spenderades med godis, film & bara känna att man inte var själv. Det var skönt. Ensamma nätter har jag verkligen fått nog av!

" i like to turn her on, she´s like my favorite song "

gästbloggar @line (holypinata.blogg.se)

Tjenis jag gillar penis!
Line var namnet och är en av Lisas närmaste vänner. Jag lovade henne att göra ett gästinlägg på hennes blogg och det är vad jag ska göra också! Haha först och främst kan jag lova er att hon är en av världens finaste människor, hon gör en glad när man är som mest ledsen med sina roliga saker hon har för sig. Lite små störd är hon och det gillar nog alla. Vill bara nämna att jag älskar henne något så grymt mycket, en av dom bästa vännerna man kan ha!!

Jag började undra lite om Lisa var gay redan när vi började träffas. När vi började snacka om killar så sa hon alltid att hon kommer aldrig klara av att ha ett förhållande och att det var en massa strul mellan henne och killen hon kanske på g med eller hade en fling med. Och hon satt och kommenterade tjejer och kollade in brudar på stan som var snygga...Det var liksom ett "problem" nästan jämt när det handlade om killar, så jag pratade lite med min killkompis som också är Lisas och vi kom fram till att LISA KANSKE ÄR GAY! Och titt på hela helvete, så tro fasen att vi hade rätt!

Jag är stolt och glad över att hon gjorde den här bloggen. Jag har inte lagt märke till så många gaybloggar, finns säkert hundramiljoner. Men det var inte jätte länge sen du kom ut som det heller! Du förtjänar världens bästa tjej och vare sig du är bi, staight eller lebb så kommer du alltid vara den rätta för mig, my love. haha! Älskar dig för alltid!
BÄSTASTE LISA HAKAN BLOMBERG
det var allt för mig!
puss och kram

Line Stolt

Hon är snygg, hon är bättre än dom andra & hon är min!

Tycker att alla kastar sig in på en av världens finaste brudars blogg & bara tittar på hur jävla awesome den bruden är! Hon är helfin rakt igenom, och jag älskar henne, så knasmycket!
holypinata.blogg.se

dag 1

Dag 01 - Min första kärlek
Min första riktiga kärlek träffade jag en dag efter jullovet. Det var första skoldagen, men det sket jag totalt i. Att vi skulle ses var redan planerat. Jag hade aldrig träffat henne innan, men det var ändå något som fick mig att vara intresserad av henne. Jag hade inte hunnit med och sova mer än två timmar den natten, och jag var nervös. Jag visste inte vart jag skulle, vilket tåg jag skulle åka eller vart jag skulle hamna. Jag såg det mest som en rolig sak. Jag trodde i den stunden att jag skulle åka dit, vi skulle ses i några timmar, jag skulle åka hem och sen skulle vi inte ses mera. Men, när jag kom fram och träffa henne så vart allt förändrat. Jag hamnade verkligen i ingenstans, och jag kom inte ens hem på kvällen. Så jag stannade där över natten. Att jag då kastade mig in i något som jag inte skulle hänga med i var något som jag inte tänkte på. Jag tänkte inte alls, bara körde på för snabbt. Resan till ingenstans fortsatte, efter en månad så hade jag officielt skaffat mig min första flickvän. Efter att vi vart tillsammans så rasade nog allt lite. Jag vet inte riktigt vad det var, men allt kändes jobbigt, kändes bara löjligt och påtvingat. Jag var alldeles för stressad i att få det perfekta förhållandet. Det förhållandet vart helt fel i slutet, allt gick åt skogen med det. Jag träffa nya människor som visade mig hur avslappnat allt kunde vara, inte alls som vi hade det. Det fick mig och tänka om, var jag så lycklig i slutet som jag trodde? Emellanåt det jag just skrev så hade vi sjukt fina stunder, och vi har haft så mycket kul tillsammans. Det var nog bara inte mening att det skulle vara vi, det som sårar mig mest är på det sättet det tog slut, att jag än idag inte fått någon förklaring. Att be någon dra åt helvete på sms kan vara det värsta jag fått, men sånt är livet. Och det går vidare. Det var min första kärlek, vet inte vad jag ska säga om den. Jag menade allt jag sa till henne, jag tyckte om henne och vi hade det bra! Det vet hon själv, att jag aldrig skulle säga något jag inte menade. Men, vissa personer fick mig och inse ett och annat.


time to go

Då bär det snart av, inlägg kommer självklart in under dagen ändå!
Men, ja tänkte att eftersom jag inte har full tillgång till datorn så..
Ställ lite frågor, skriv om er själva eller helt enkelt länka era bloggar till mig, det gör mig glad!


Fint skick!

heddå

Imorgon så ska jag försvinna lite från alla & åka till en lite bättre!
Hoppas ni inte blir besvikna på mig, ska försöka trycka in något inlägg ändå!
Nu ska jag packa om jag orkar, annars ska jag dejta kudden!


s ö t c h e y, haha!


sjuuuukt !

Jag gillar din blogg !
Sjukt många som har hört av sig om min blogg idag.
Alla är så jävla söta och bara följer mig mer än mig själv!
Varför? Varför följer man en liten bilgalen bonne brud som har noll IQ och cp liv?
Ahmen skål på er !


filmtime

Jag är hyper,
kan vi inte springa genom ikano och skrika Klara?
" okeej "



kommentarer!

Svar på kommentar!
Jag har en fråga till dig, när kom du ut me att du var gay? var det längesen eller ganska nyligen? :)


Det var i höstas ( 2010 ) som jag först kom ut med att vara gay!
Det var först till min bästa kompis jag berättade det, sen min syster och efter det resten av familjen och mina kompisar. Så, det är väl mer än ett halvår sen. Jag kom väl ut så fort jag verkligen ville träffa någon på riktigt. Skäms inte över min läggning, och det tycker jag ingen annan ska göra heller :)

folkrace

min ögonsten





åh fy så vidrigt !

Fy fan, hon är ju en kille?
Stå alltid upp för dig själv bruden!
Jag gick på högstadiet i den lilla hålan jag bor i. Jag var inte den personen som var tyst i klassen, jag var inte den som stod i hörnet i korridoren. Utan jag var överallt och levde fan! Våran skola är i Sverige klassad som näst sämst, och det är förståligt! Våran skola består av mobbning och dåliga undervisningar! Alla har rykten på våran skola, populär, mobbad, vad som, du har ett rykte!
Mitt ryckte var att jag var kille, och det var på grund av att jag kör folkrace!
Ganska dålig fantasi på att hitta på ryckten om jag själv får säga det..

Kille som spred ut alla ryckten hade varit tillsammans med min bästa tjejkompis, och ja, hans lilla vän där nere, den var verkligen liten! Så, när det kom fram att det var han som gick runt och sa det där om mig så var det ju såhär lite extra kul en dag när han och hans gäng kom fram till mig i korridoren och genast börja dom att var på mig.

"Tjoo mannen, vad gör du?"

Jag- "ja men just det, jag är ju kille ja!"

"Va, vem har sagt det?

Jag- "haha, jadu det kanske var du som sa det?"

"haha, jaha, men vadå är du kille eller"

Jag- "Ja, vill du se min stora kuk till skillnad från vad man har hört från din?"

Glömmer aldrig hans nervösa blick på mig, och hur hans kompisar reagerade bakom honom. Efter det hörde jag inte ett ord från dom, haha!


passar ju in med en bild där ja ser ut som en dude

kvinnlig tjej !

Fy fan så kvinnlig du är Hakan !

Något man verkligen inte hör ofta, eller?
Är det bara jag som är såhär fruktansvärt okvinnlig, liksom helt normalt född så?
Jag tänker inte på det, min familj tänker inte på det. Men alla i omgivningen, hujedamig!
Till och med när jag föddes så var tanken att jag skulle heta Elon!
( sexigt killnamn för övrigt o.O )
Men, sen när det kom ut en brudjävel, ja då kunde ju inte mamma låta bli.
Lisa Britta, tack morsan! Helt awesome! Så jag Lisa Britta blev en fucking gaybrud som beter sig som en kille. Jag passar perfekt in bland grabbarna uppe i garaget, och jag har verkligen kul tillsammans med dom.

Glömmer aldrig när jag kom in i depån efter ett heat
i folkracen och två gubbar kommer fram och pekar på mig.
" den där grabben, han kan ratta volvo, fy fan alltså! "
Så drog jag av mig hjälmen och ballaklavan och vipps, där står en brudjävel.
Jag kan min sak om bilar, jag kan snacka som en karl, spotta som en karl, ja what ever, ni fattar vad jag försöker säga i alla fall!

Men om jag råkar hamna på en tjejmiddag med någon tjejkompis, då uppstår jag bara som mer korkad än vad jag verkligen är. Allt snack om smink och killar får mig att vilja kräkas. Eller, nej jag blir nog mest hungrig ( tjej middagar = fett god mat ! ) Aja, tillbaka till saken..

I am a fucking dude !
Och det är chill, för jag tycker brudar är ganska läskiga!





garaget

Cha cha ploggen, sminkat mig i 3 timmar,
nya kläderna på kosta 10 000!

Fast, nej så kanske det inte var!
Tar & cyklar bort baksmällan & åker till garaget för att skruva lite 240!
Mitt liv är så fullt av glamoooooor, knasigt mycket gay!


Dagens outfit, s e x y m a m m m m a

bara för att

Hittade en mall, tänkte om någon tycker att jag ska köra på den?
Kommer givetvis blogga lika mycket för övrigt, men kanske kul och ha en mall med? :)

Dag 01 - Min första kärlek 
Dag 02 - Mina föräldrar
Dag 03 – Vad är kärlek?
Dag 04 – Detta skulle jag vilja göra innan jag dör.
Dag 05 – Min bästa vän
Dag 06 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 07 – Min tro
Dag 8 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 9 – Mina syskon
Dag 10 – I min handväska
Dag 11 – Saker jag stör mig på.
Dag 12 – Mina drömmar
Dag 13 – Min första kyss
Dag 14 – Mitt favoritminne
Dag 15 – Min favoritfödelsedag
Dag 16 – Detta ångrar jag
Dag 17 – Min favoritfilm.
Dag 18 – Ett förändrande ögonblick
Dag 19 – Det här upprör mig
Dag 20 – Det här får mig att må bättre
Dag 21 – Det här får mig att gråta
Dag 22 – Min första gång jag gjorde... (skriv om första gången du gjorde något...valfritt)
Dag 23 – Mina rädslor
Dag 24 – Min favoritplats
Dag 25 – Det här saknar jag
Dag 26 – Mina ambitioner
Dag 27 – Om jag vann 1 miljon.

sällskap

Jag behöver dig, dig & dig!

Det skrämmer mig lite, hur sjukt beroende jag ( eller alla ) är av människor!
Hur man kan fästa sig så brutalt mycket vid en enda människa och aldrig bli den samma om man skulle förlora den. Det, det är något som verkligen skrämmer mig! Jag litar nog inte på människor alls, jag tycker personer blir obehagliga efter ett tag och det är nog inte många som tar mig seriöst. Jag är en ganska galen person. Kommer ihåg när jag började min nya skola och efter två månader så frågade en klasskompis mig.
"Alltså Lisa, hur har du det hemma egentligen? Har du typ en vanlig familj eller? Du är så jävla galen"
Det fick mig att inse att det är nog bara mina närmsta vänner som vet hur jag verkligen funkar! Vilket också är sjukt, hur olika personer kan se på andra människor! Vad är det egentligen som gör att vi blir så fästa vid vissa? Jag är helt såld i mina kompisar som jag har nu! Jag är totalt beroende av att snacka med en speciell brud. Min bästa kompis är min mamma och kommer alltid vara, tro mig, finns ingen som henne! Line Stolt, världens finaste brud med goaste familjen som jag alltid är välkommen hem till! Evelina Hjelte, väldens sötaste som alltid finns även fast vi bara umgås i perioder..
Jag är beroende, ni är min morgon ciggarett som får mig vilja kämpa varje dag, ni är min drog!

H A K A N

Varför Hakan?

Jo, såhär var det.
Jag & några kompisar tänkte att förra året, när sommaren börja komma så skulle vi dra till ett badställe och grilla, dricka & tälta! Kvällen var asgo! Fint väder, fina brudar, dricka, mat, bada, vattenpipa, och så vidare! I alla fall.. På natten fick jag och Emelie för oss om att åka till ett annat badställe, och jag vart genast superglad och hoppade runt i vattnet med kläderna.. Så, när vi kom tillbaka till tältet så slängde jag av mig alla kläder. Det var härligt, och jag ville bara springa, springa så fort benen kunde bära mig. Så, jag gav mig ut i den mörka skogen och sprang.. Jag hann kanske tio meter innan jag snubbla och bara möttes av en stor smäll. Spräckte hela min haka och det vart genast katastrof! Jag vägrade åka ambulans, vägrade sova i tält! Mina kompisar fick klä på mig lite kläder & sen så fick vi åka hem till min pappa. Blodade ner allt som fanns, och sen åkte jag hem på morgonen. När jag ställde mig i duschen så kom ett fint jack fram under allt blod.. Det skulle ha systs, men mammsen tejpade ihop mig! Sen vart det folkrace, men stort plåster på hakan! Därefter, H A K A N !



dude, amazing !

Är det bara jag som tycker att kort brudar är det snyggaste?
Alla letar bara efter långisar!
-
Så nu har jag en fråga till er!
Vad söker ni hos en tjej/kille?

ge upp ?

Fick för mig om att lägga ner den här bloggen.
Fick för mig om att en jävel inte borde bry sig om mitt bonneliv som består av tuttar & pussys!
Men, jag hade nog fel. Ganska sjukt att jag inspirerar er.
Jag menar, jag är ju bara mig själv? Inget och skryta med direkt, inget och hänga upp i julgranen om man säger så. Men, ja ska fan fortsätta, ja ska gå till toppen med skiten!


Bild från min 17-årsdag, jävligt charmig!
äter ost på alla bilder, de är ju awesome

RSS 2.0